AdobeStock_70253854
rectangle

Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d'un dia "Nedar amb el tauró balena"

Què visitarem?

Activitat de maig a setembre.

El Tauró Balena és el peix més gran que existeix avui en dia al planeta, pot créixer fins als 15 metres de longitud i pesar més de 20 tones. Aquest prefereix l'aigua superficial càlida, una de les principals raons per les quals hi han tants taurons balena a les aigües del Carib. Sens dubte bussejar amb els taurons balena és una experiència única i inoblidable. 

De l'hotel anirem fins a Cancún. Un cop a les nostres instal·lacions, farem un petit esmorzar  i ens donaran les instruccions del tour, juntament amb les mesures de seguretat a seguir. Un cop realitzada la xerrada, ens dirigirem a l'embarcació per anar a la recerca de l'impressionant tauró balena. El bany es realitzarà per parelles i amb un guia capacitat. Aquest tindrà una durada aproximada de 2 hores. Continuarem la nostra visita i ens dirigirem cap a l'escull de corall  de "Isla Mujeres" per bussejar en aquest increïble lloc ple de vida. Farem un dinar Caribeny amb "ceviche" de gambeta, "totopos", "guacamole", fruites i refrescos. Cap a les 14:30 tornarem a Cancún per portar-vos als vostres hotels.

INCLÒS AL PREU:

  • Recollida a l'hotel.
  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
  • Armilla, tub i ulleres per bussejar.
  • Esmorzar i aigues.
  • Dinar i beguda.
  • No inclou 10 USD d'impost marítim.

**Propines no incloses en el preu**

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

** Horari inici a les 06:00 h del matí amb recollida a l'hotel!**

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 

 


						buceo_tiburon_ballena

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Rivera Maia i el Yucatan!

Més informació sobre l'itinerari "Excursió d'un dia "Nedar amb el tauró balena""


Contacta’ns

Contacta'ns