AdobeStock_70253854
rectangle

Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d'un dia a Sian Ka'an i Punta Allen amb llanxa

Què visitarem?

Sian Ka'an: Els maies li van donar el nom de Sian Ka'an que significa "on neix el cel". Aquesta reserva de la Biosfera va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1986. Un increïble lloc on es barreja el blau turquesa del mar i el verd intens de la selva. La Reserva és sens dubte un dels tresors de la Riviera Maya.

Us recollirem al vostre hotel per dirigir-nos cap a l'Arc de Sian Ka'an. Farem uns 8 km fins arribar al moll de la llacuna Campechén on ens esperaran els capitans nadius. Aquí ens donaran un petit snack consistent en aigües fresques i "quesadillas. Ara si, comença el 'safari marí' a bord de les nostres llanxes ràpides. A la Reserva de Sian Ka'an es poden trobar 103 espècies de mamífers i 336 aus, sent un gran refugi per a aus com airons, espàtules, garses i també cocodrils, jaguars, pumes, ocelots, tapirs i micos, entre altres espècies.

 

Punta Allen: Arribarem a Punta Allen, llogaret de pescadors, i farem el canvi de llanxa. Ara anirem pel Mar Carib. Aquest recorregut és d'unes 3 hores aproximadament. Veurem tortugues marines i dofins en el seu hàbitat natural. Visitarem el segon escull de corall més gran del món. Abans d'acabar el recorregut per mar, els capitans ens portaran a una paradisíaca piscina natural. Per dinar, anirem al restaurant Fisherman, on a més del bufet, es podrà sol·licitar Llagosta (no inclosa en el preu.) Per acabar i tot passant per la reserva natural amb la llanxa ràpida, anirem al moll de la llacuna de Campechén

 

INCLÒS AL PREU:

 • Recollida a l'hotel.
 • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
 • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
 • Passeig amb llanxa a la Reserva Natural.
 • Passeig amb llanxa per Punta Allen.
 • Armilla, tub i ulleres per bussejar.
 • Aigua fresca i "quesadillas".
 • Aigua per reomplir durant tot el recorregut. (Es recomana portar una ampolla de l'hotel ja que no es reparteix plàstic en la Reserva).
 • Dinar i begudes (no alcohol).
 • No inclou 6USD o 120 pesos d'impost de la Reserva Natural.
 • No inclou la Llagosta.

**Propines no incloses en el preu**

**Cal portar xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable, efectiu per a possible compres i una botella d'aigua**

** Horari inici a les 06:00 h del matí amb recollida a l'hotel!**

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 

 

 


						Vive-Mayan-tours-Sian-kaan-en-lancha (1)

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Rivera Maia i el Yucatan!

Més informació sobre l'itinerari "Excursió d'un dia a Sian Ka'an i Punta Allen amb llanxa"


Contacta’ns

Contacta'ns