AdobeStock_70253854
rectangle

Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d'un dia a l'Illa Holbox, "Cenote d'Aigua" i l'Illa dels Ocells

Què visitarem?

Holbox és un petit paradís al Carib Mexicà. Aquesta població pesquera conserva els seus carrers de sorra blanca i compta encara amb les clàssiques construccions maies, cabanes acolorides i cases de fusta amb sostres de palma.

Desde la població de Chiquilá farem un recorregut pels voltants de Holbox amb llanxa. Farem una primera parada a un "cenote d'aigua" anomenat Yala-Hau, on podrem nedar i gaudir dels beneficis saludables i curatius d'aquest oasi natural. Podrem també pujar al mirador per contemplar l'entorn salvatge que ens envolta.

Després anirem cap a "l'Illa Passió" des d'on gaudirem d'una vista als increïbles bancs de sorra. Continuarem cap a "l'Illa Ocells" des d'on observarem la gran varietat d'aus, rèptils i mamífers, com ara, corbs marins, pelicans, iguanes, cocodrils, dofins en llibertat i depenen de l'època veurem els flamencs. 

Continuarem cap a l'Illa d'Holbox on degustarem una graellada de carn i peix. Després disposarem d'unes dos hores lliures per poder recórrer l'illa en el mitjà de transport habitual, el carret de golf, observant les magnífiques i paradisíaques platges que té l'illa.

Finalitzarem l'excursió a l'hotel.

INCLÒS AL PREU:

  • Recollida a l'hotel.
  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
  • Passeig en llanxa per Holbox.
  • Esmorzar i aigues.
  • Menjar i beguda.

**Propines no incloses en el preu**

**Mínim de 4 persones per excursió**

**Cal portar xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

** Horari inici a les 05:00 h del matí amb recollida a l'hotel!**

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 


 

 

 

 


						Holbox

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Rivera Maia i el Yucatan!

Més informació sobre l'itinerari "Excursió d'un dia a l'Illa Holbox, "Cenote d'Aigua" i l'Illa dels Ocells"


Contacta’ns

Contacta'ns