AdobeStock_70253854
rectangle

Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d'un dia a "Isla Mujeres i Isla Contoy"

Què visitarem?

"Isla Contoy": Coneguda com "l'Illa dels ocells" és la llar de més de 150 espècies d'aus sent el refugi més important d'aus marines del Carib Mexicà. Abans d'arribar a l'illa trobarem l'escull Ixlaché que marca l'inici de la segona barrera d'escull més llarga del món, el Gran Escull Mesoamericà. Aquí bussejarem i podrem veure el meravellós món submarí que té aquest increïble lloc. Un cop a l'Illa Contoy, farem una visita a peu per senders plens de manglars verges, visitarem el museu i la torre escènica on apreciarem des de les altures, la llacuna dels ocells i les seves meravelloses vistes. Podrem també gaudir de la paradisíaca platja de sorra blanca i aigües color turquesa. Després de visitar l'illa, ens dirigirem a gaudir d'un deliciós bufet de peix a la brasa, acompanyat amb fesols, arròs, amanida de fruites i de verdures, pa, puré de patata, espaguetis, "totopos", cerveses, aigua i refrescos.

"Isla Mujeres":  Es tracta d'una petita població de 8 km de llarg per mig d'ample situada davant de Cancún. Atracarem a l'embarcador on disposarem de temps lliure per passejar per la bonica i acolorida illa amb els seus petits carrers i cases típiques del Carib. 

 

INCLÒS AL PREU:

  • Recollida a l'hotel.
  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
  • Armilla, tub i ulleres per bussejar.
  • Esmorzar i aigues.
  • Dinar i beguda.
  • No inclou 10USD d'impost marítim.

**Propines no incloses en el preu**

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

** Horari inici a les 06:00 h del matí amb recollida a l'hotel!**

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 

 


						Isla-Contoy

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Rivera Maia i el Yucatan!

Més informació sobre l'itinerari "Excursió d'un dia a "Isla Mujeres i Isla Contoy""


Contacta’ns

Contacta'ns