uxmal1
rectangle

Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d'un dia a Chichén Itzá, Cenote, Hacienda i Valladolid

Què visitarem?

  • Zona arqueològica de Chichén Itzá:  Et recollirem a l'hotel i anirem a conèixer una de les 7 meravelles del Món! Chichén Itzá és un dels majors centres restaurats de la Península de Yucatán. Amb més de 1.000 anys d'història, va ser un dels centres polítics, religiosos i militars més importants del món maia. Al seu interior, podrem gaudir de les seves grans esplanades i visitar diversos edificis que han sobreviscut al pas del temps. L'observatori, el temple dels guerrers, el castell de Kukulkán i les mil columnes són algunes de les estructures que formen part del grandíssim recinte de Chichén Itzá. La visita a la zona arqueològica té una durada aproximada de 3 hores.
  • Cenote i Hacienda: Els cenotes són una mena de piscina natural sobre el sòl formada per aigües subterrànies i aqüífers que els maies creien que era l'entrada al inframón. Gaudirem d'aquest espectacular cenote d'aigües blau turquesa per aproximadament una hora. Visitarem també sense abandonar el cenote una petita "hacienda de henequén", l'antigament conegut com "or verd". Aquesta reuneix en la seva història els tres grans períodes del Yucatán del passat, la vida prehispánica, la colonial i l'auge de l'henequén de finals del segle XIX i principis del segle XX. Avui dia és un parc turístic on podrem degustar els seus plats típics com la cochinita pibil, llomets de Valladolid, Poc Chuc, entre altres opcions de la regió.
  • Ciutat de Valladolid: Continuarem el nostre viatge per Valladolid, una de les ciutats més antigues de la Península de Yucatán. Recorrerem els seus carrers acolorits i plens de vida, veurem la Catedral de Sant Servacio, el Centre Històric i el convent de Sant Bernardí de Siena amb el seu estil franciscà. Un cop finalitzada la visita tornarem a l'hotel.

 

INCLÒS AL PREU:

  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
  • Esmorzar i aigues.
  • Menjar (buffet) + 1 beguda.
  • Entrades a Chichén Itzá i Cenote.

 

**Propines no incloses en el preu**

**Mínim de 4 persones per excursió**

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

** Horari inici a les 05:00 h del matí amb recollida a l'hotel!**

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 

 

						CENOTE_570x319

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Rivera Maia i el Yucatan!

Més informació sobre l'itinerari "Excursió d'un dia a Chichén Itzá, Cenote, Hacienda i Valladolid"


Contacta’ns

Contacta'ns