AdobeStock_70253854
rectangle

Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió a la Llacuna Ka'an Luum, Zona Arqueològica de Muyil i Cavernes

Què visitarem?

Zona Arqueològica de Muyil: És un assentament que per la seva posició geogràfica va mantenir una llarga continuïtat ocupacional. Les primeres evidències materials corresponen al 300 - 50 aC, quan hauria tingut vincles amb assentaments del nord de Belize i sud de Quintana Rosego, relació que es trenca cap al Clàssic tardà, quan s'enforteix la seva relació amb l'interior de la Península de Yucatán i té un important creixement demogràfic, que es relaciona a la construcció d'alguns dels edificis que es conserven actualment.

Llacuna Ka'an Luum: Molt a prop de Tulum, a l'interior de la Reserva de la Biosfera i Patrimoni de la Humanitat de Sian Ka'an, t'espera aquest paradís envoltat de selva i natura. Espectacular paratge que enamora per les seves aigües clares i de diferents tonalitats de color. Aquí respiraràs aire pur, pau i harmonia. A la llacuna Kaan Luum, veuràs un moll que es projecta cap al centre de la mateixa.

Cavernes: Dins les grutes podràs admirar les formacions rocoses, nedar i caminar entre diferents formacions com estalactites, estalagmites i columnes amb milers d'anys d'antiguitat. El nostre guia us portarà a descobrir les impressionants voltes d'aquestes cavernes en què s'observen fragments de restes òssies d'animals i d'humans que correspondrien a individus de fa més de 9 mil anys. Al voltant de les 2 de la tarda tornarem a l'hotel.

INCLÒS AL PREU:

  • Recollida a l'hotel.
  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
  • Entrades.
  • Esmorzar i aigues.
  • Impostos.

**Propines no incloses en el preu**

**Mínim de 4 persones per excursió**

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

** Horari inici a les 07:00 h del matí amb recollida a l'hotel!**

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 


						Laguna-Kaan-Luum-Vive-Mayan-Tours

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Rivera Maia i el Yucatan!

Més informació sobre l'itinerari "Excursió a la Llacuna Ka'an Luum, Zona Arqueològica de Muyil i Cavernes"


Contacta’ns

Contacta'ns