AdobeStock_70253854
rectangle

Turisteja a La Riviera Maya i el Yucatan

Circuit de 5 dies per la Costa Maya des de 775€

Què visitarem?

Circuit sota demanda. Pregunta´ns la disponibilitat de veure la Costa Maya en Català! 

En aquest circuit de 5 dies visitarem dos estats de la República Mexicana. Coneixerem la Gran Costa Maya a Quintana Rosego, on veurem zones arqueològiques i platges de somni. D'altra banda ens dirigirem a Campeche, amb la joia de la corona, la reserva de la Biosfera de Calakmul i la seva majestuosa ciutat maia entre moltes altres activitats.

Dia 1:Chacchoben - Tour Dels Pirates - Bacalar
Començarem a primera hora del matí i ens dirigirem a Chacchoben, aquest va ser l'assentament de major importància en la Regió dels Llacs, l'ocupació va iniciar el 300 D.C. Veurem les estructures de diferents rangs entre els quals sobresurten els conjunts anomenats Gran Basament, les Vies i el Grup II. El caràcter dels grups arquitectònics correspon fonamentalment al cívic i religiós.
Seguirem cap a la Llacuna de Bacalar, "llacuna dels 7 colors", coneguda també per una llarga història d'esdeveniments relacionats amb els pirates que solcaven els mars del Carib. Farem un recorregut en llanxa d'aproximadament 3 hores on veurem el Cenote Negre, Cenote Esmeralda, Cenote Cocalitos, Illa dels ocells, Travessia pels ràpids, Canal dels pirates i el Fort de Sant Felip. Dinarem a la Llacuna i podrem relaxar-nos tota la tarda en les seves meravelloses aigües. La nit la passarem en el mateix Bacalar en un bonic hotel.

Dia 2: Els Ràpids Bacalar - Chicanná – Becán

Començarem el dia i ens dirigirem als ràpids de Bacalar, un petit emplaçament amagat a la Llacuna de Bacalar, on podrem gaudir d'un petit paradís.
Continuarem cap Chicanná que significa en maia "a la casa de la boca de la serp", nomenat així pel seu descobridor, l'enginyer Jack Eaton, referint-se a una de les estructures, que té en la seva façana oest un gran mascaró que representa el Monstre de la Terra.
I finalment, Becán. Considerada com una capital regional, és a dir que encapçalava l'organització polític territorial d'altres assentaments menors. Es caracteritza per estretes torres als costats dels temples principals. És un lloc de singular importància en estar envoltat per un fossat artificial que per a alguns investigadors és evidència de l'elevada activitat bèl·lica entre aquest i altres llocs veïns.
Després d'un dia llarg i ple d'aventures, ens dirigirem al nostre Hotel a Xpujil.
 

Dia 3: Reserva de la Biosfera i Zona Arqueològica de Calakmul - Balamkú
A les 6:00 del matí ens dirigirem a Calakmul, naturalesa i arqueologia es mostren unides en la seva màxima expressió de grandesa. Declarat Patrimoni Mixt de la Humanitat per la UNESCO. La reserva natural de la biosfera de Calakmul és el segon pulmó d'Amèrica i la reserva tropical més gran de Mèxic. Alberga al voltant de 86 espècies de mamífers, es troben presents cinc dels sis felins que existeixen a Mèxic (jaguar, puma, ocelot, tigrillo i leoncillo). D'altra banda la ciutat maia es troba immersa enmig de la reserva. Les investigacions més recents han conclòs que Calakmul és la ciutat més important del Clàssic Maya i juntament amb Tikal i Palenque encapçalaven l'organització política de les terres altes. Aquesta presenta un patró d'assentament que es va adaptar a la geografia del seu entorn, la seva àrea nuclear està representada per cinc conjunts arquitectònics que es connectaven per mitjà de places.
Anirem a dinar i seguidament passarem a visitar la zona arqueològica de Balamkú. En aquesta ciutat es troba un fris d'estuc modelat i pintat únic en l'àrea maia, que va ser elaborat entre 550 i 600 d. C. Al fris s'aprecien 4 escenes d'ascensió alternades amb tres jaguars. Cadascuna comprèn un animal amb el cap girat cap enrere, assegut en l'esquerda frontal d'un mascaró del Monstre de la Terra; la seva boca, dóna pas a un rei sobre el seu tron. En acabar la visita ens dirigirem al nostre Hotel a Xpujil

Dia 4: Kohunlich - Dzibanché – Kinichná

La nostra primera visita del dia és Kohunlich, aquesta ciutat va aconseguir la seva major florida entre els anys 200 i 600 de l'era cristiana. L'edifici dels mascarons és una de les estructures més important a la zona, en el qual es poden apreciar 05:00 colossals màscares pintades de vermell. No obstant això, també hi ha altres edificis destacats, com la Plaça de les Esteles i el Conjunt dels 27 esglaons.
Seguirem cap al complex de dues ciutats maies, una molt a prop de l'altra. Dzibanché - Kinichná es troben en una zona de transició entre la selva baixa del nord de la Península de Yucatán i la selva tropical plujosa del Petén. L'existència de textos jeroglífics gravats en els monuments i troballes d'ofrenes sumptuoses en cambres funeràries, denoten que Dzibanché va estar involucrat en la conquesta de diversos pobles, conquestes bèl·liques realitzades per diversos governants durant més de dos segles.
Després de recórrer les tres zones arqueològiques ens dirigirem al nostre Hotel a la tranquil·la localitat de Mahahual.

Dia 5: Mahahual Relax
El nostre últim dia el passarem a Mahahual. Un petit poble pesquer ideal per gaudir d'un dia de somni, sense preocupacions, lluny del trànsit i aglomeracions de gent. Podrem relaxar-nos en les seves increïbles platges pures i netes, catalogades com una de les més boniques del món. Tindrem tot el dia lliure per poder gaudir d'aquest paradisíac lloc.

A les 3 de la tarda donarem per finalitzat el Circuit i ens dirigirem a Platja del Carmen.

Necessites transport des de l'aeroport al teu hotel? Consulta´ns! nosaltres t'hi porte´m.


					Yucatan

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de La Riviera Maya i el Yucatan!

Més informació sobre l'itinerari "Circuit de 5 dies per la Costa Maya des de 775€"


Contacta’ns

Informació dels guies

francesc yucatan

Hola Catalans! Sóc en Francesc i vaig néixer a Barcelona encara que sempre vaig viure a Mataró on i tinc a tota la família. Abans d'aterrar a Mèxic vaig passar per Roma, Florència, Teheran, Ciutat De Mèxic i des de fa ja uns anys resideixo a Platja del Carmen. Quan vivia a Catalunya sempre em va agradar organitzar els viatges, vacances, ponts, reunions, caps de setmana i totes les escapades que fèiem amb els meus amics. Ho feia amb molt de gust sense saber que al final seria la meva feina. Crec que vaig estar entrenant molts anys per poder al final, dedicar-m'hi. Un cop a terres maies, em vaig enamorar de la cultura, de la seva gent i els increïbles indrets que hi ha. Tant és així que ara em dedico a organitzar sortides per a tots aquells viatgers que s'animin a compartir experiències en aquesta meravellosa terra.

Contacta'ns