AdobeStock_70253854
rectangle

Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Circuit de 5 dies per la Costa Maia

Què visitarem?

Pregunta´ns la disponibilitat de veure la Costa Maia en Català! Sortides setmanals!

En aquest circuit de 5 dies visitarem dos estats de la República Mexicana. Coneixerem la Gran Costa Maia a Quintana Rosego, on veurem zones arqueològiques i platges d'ensomni. D'altra banda ens dirigirem a Campeche, amb la joia de la corona, la reserva de la Biosfera de Calakmul i la seva majestuosa ciutat maia entre moltes altres activitats.

Dia 1: Chacchoben - Tour Dels Pirates - Bacalar
Començarem a primera hora del matí i ens dirigirem a Chacchoben, aquest va ser l'assentament de major importància en la Regió dels Llacs, l'ocupació ès va iniciar al 300 D.C. Veurem les estructures de diferents rangs entre els quals sobresurten els conjunts anomenats Gran Basament, les Vies i el Grup II. El caràcter dels grups arquitectònics correspon fonamentalment al cívic i religiós.
Seguirem cap a la Llacuna de Bacalar, "llacuna dels 7 colors", coneguda també per una llarga història d'esdeveniments relacionats amb els pirates que solcaven els mars del Carib. Farem un recorregut en llanxa d'aproximadament 3 hores on veurem el cenot Negre, Cenot Esmeralda, Cenot Cocalitos, Illa dels ocells, Travessia pels ràpids, Canal dels pirates i el Fort de Sant Felip. Dinarem a la Llacuna i podrem relaxar-nos tota la tarda en les seves meravelloses aigües. La nit la passarem en el mateix Bacalar en un bonic hotel.

Dia 2: Els Ràpids Bacalar - Chicanná – Becán
Començarem el dia i ens dirigirem als ràpids de Bacalar, un petit emplaçament amagat a la Llacuna de Bacalar, on podrem gaudir d'un petit paradís.
Continuarem cap Chicanná que significa en maia "a la casa de la boca de la serp", nomenat així pel seu descobridor, l'enginyer Jack Eaton, referint-se a una de les estructures, que té en la seva façana oest un gran mascaró que representa el Monstre de la Terra.
I finalment, Becán. Considerada com una capital regional, és a dir que encapçalava l'organització político territorial d'altres assentaments menors. Es caracteritza per estretes torres als costats dels temples principals. És un lloc de singular importància en estar envoltada per un fossat artificial que per alguns investigadors és evidència de l'elevada activitat bèl·lica entre aquest i altres llocs veïns.
Després d'un dia llarg i ple d'aventures, ens dirigirem al nostre Hotel a Xpujil.
 

Dia 3: Reserva de la Biosfera i Zona Arqueològica de Calakmul - Balamkú
A les 6:00 del matí ens dirigirem a Calakmul, naturalesa i arqueologia es mostren unides en la seva màxima expressió de grandesa. Declarat Patrimoni Mixt de la Humanitat per la UNESCO. La reserva natural de la biosfera de Calakmul és el segon pulmó d'Amèrica i la reserva tropical més gran de Mèxic. Alberga al voltant de 86 espècies de mamífers, es troben presents cinc dels sis felins que existeixen a Mèxic (jaguar, puma, ocelot, tigrillo i leoncillo). D'altra banda la ciutat maia es troba immersa enmig de la reserva. Les investigacions més recents han conclòs que Calakmul és la ciutat més important del Clàssic Maia i juntament amb Tikal i Palenque encapçalaven l'organització política de les terres altes. Aquesta presenta un patró d'assentament que es va adaptar a la geografia del seu entorn, la seva àrea nuclear està representada per cinc conjunts arquitectònics que es connectaven per mitjà de places.
Anirem a dinar i seguidament passarem a visitar la zona arqueològica de Balamkú. En aquesta ciutat es troba un fris d'estuc modelat i pintat únic en l'àrea maia, que va ser elaborat entre 550 i 600 d. C. Al fris s'aprecien 4 escenes d'ascensió alternades amb tres jaguars. Cadascuna comprèn un animal amb el cap girat cap enrere, assegut en l'esquerda frontal d'un mascaró del Monstre de la Terra; la seva boca, dóna pas a un rei sobre el seu tron. En acabar la visita ens dirigirem al nostre Hotel a Xpujil

Dia 4: Kohunlich - Dzibanché – Kinichná 
La nostra primera visita del dia serà Kohunlich, aquesta ciutat va aconseguir la seva major florida entre els anys 200 i 600 de l'era cristiana. L'edifici dels mascarons és una de les estructures més important a la zona, en el qual es poden apreciar colossals màscares pintades en vermell. No obstant això, també hi ha altres edificis destacats, com la Plaça de les Esteles i el Conjunt dels 27 esglaons.
Seguirem cap al complex de dues ciutats maies, una molt a prop de l'altra. Dzibanché - Kinichná es troben en una zona de transició entre la selva baixa del nord de la Península de Yucatán i la selva tropical plujosa del Petén. L'existència de textos jeroglífics gravats en els monuments i troballes d'ofrenes sumptuoses en cambres funeràries, denoten que Dzibanché va estar involucrat en la conquesta de diversos pobles, conquestes bèl·liques realitzades per diversos governants durant més de dos segles.
Després de recórrer les tres zones arqueològiques ens dirigirem al nostre Hotel a la tranquil·la localitat de Mahahual.

Dia 5: Mahahual Relax
El nostre últim dia el passarem a Mahahual. Un petit poble pesquer ideal per gaudir d'un dia de somni, sense preocupacions, lluny del trànsit i aglomeracions de gent. Podrem relaxar-nos en les seves increïbles platges pures i netes, catalogades com una de les més boniques del món. Tindrem tot el dia lliure per poder gaudir d'aquest paradisíac lloc.
A les 15:00h donarem per finalitzat el Circuit i ens dirigirem a Platja del Carmen.

INCLÒS AL PREU:

  • Guia de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Tots els trasllats (aeroport-hotel-aeroport).
  • Tots els àpats durant tot el viatge.
  • Allotjaments indicats en l'itinerari.
  • Assegurança mèdica.

NO INCLÒS AL PREU:

  • Vol internacional a/des Cancun. Vols contractar el vol amb nosaltres? consulta`ns!

** Tots els circuits, comencen a les 7h del matí, et venim a buscar al teu hotel!

** Necessites transport des de l'aeroport al teu hotel? Consulta´ns! 

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 


						Yucatan

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Rivera Maia i el Yucatan!

Més informació sobre l'itinerari "Circuit de 5 dies per la Costa Maia"


Contacta’ns

Contacta'ns