florencia_siena
rectangle

Turisteja a Toscana

Descobreix Siena i San Gimignano

Què visitarem?

San Gimignano és coneguda mundialment per les seves torres medievals, però descobrireu que es troba enmig d'un paisatge encantador i que passejar pels seus carrerons és com perdre's en el passat. En aquest poblet també podreu menjar un dels gelats més famosos i premiats del món! La segona etapa de la nostra jornada serà a Siena, una ciutat plena de bellesa i sorpreses per descobrir. Farem una passejada molt agradable i ens endinsarem en el gust gòtic i refinat de la ciutat. A més, descobrireu el món que s'amaga darrera d'una de les tradicions més peculiars del país: el Palio de Siena.

La visita és durà a terme amb Mini-bus amb una capacitat màxima de 7 persones.

  • 8.00 sortida de Florència
  • 9.15 arribada a San Gimignano
  • 9.30-11.00 visita guiada
  • 11.00-11.45 temps Lliure
  • 12.45 arribada a Siena
  • 12.45-14.15 temps lliure per dinar
  • 14.15-16.15 visita guiada
  • 16.15-17.00 temps lliure
  • 18.30 tornada a Florència

*Sortides diàries amb reserva anticipada

Preu: 129€ per persona

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 96 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 


						florencia_siena01

Punt de trobada

Piazza Mentana (Florència Ciutat)

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Toscana!

Més informació sobre l'itinerari "Descobreix Siena i San Gimignano"


Contacta’ns

Informació dels guies

silvia marques florència + toscana

Hola! Sóc la Silvia, nascuda a Terrassa. Vaig estudiar Història de l’Art a la Universitat de Barcelona on, mentrestant, treballava fent visites guiades a les exposicions d’alguns dels principals museus de la ciutat. Com que des del primer moment em vaig enamorar de l’art italià, vaig decidir mudar-me a la Toscana, on em vaig convertir en guia turística. Visc en aquesta meravellosa regió des del 2010 i n'estic encantada. La bellesa i la riquesa cultural són infinites i hi ha moltíssimes ciutats i petits pobles (“borghi”) que us enamoraran, tant si sou apassionats de l'art i de la història com si ho sou del paisatge, l'enogastronomia i les tradicions. Adoro conèixer gent nova, compartir experiències i em faria molt feliç acompanyar-vos i guiar-vos durant el vostre descobriment de la Toscana.

Contacta'ns