shinjiku
rectangle

Turisteja a Tòquio

Visita el centre i Shinjuku

Què visitarem?

Començarem dirigint-nos al barri dels gratacels per visitar l'Ajuntament de Tokyo, on podrem gaudir d'unes espectaculars vistes de la ciutat. Continuarem per una de les zones més comercials de la ciutat i pel seu laberíntic subsòl. Allí podrem passejar per algunes de les boutiques més famoses i visitades per les celebrities internacionals, com Tokyu Hands o Takashimaya. Seguirem caminant fins al barri d'Omoide Yokocho i passejarem pels carrers del barri de Kabukicho, dirigint-nos vers el Parc de Shinjuku Gyoen, on acabrem el recorregut. Aquest parc és molt conegut pel seus jardins i la seva casa de te.

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 


						shinjiku01

Punt de trobada

Estació de Shinjuku

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Tòquio!

Més informació sobre l'itinerari "Visita el centre i Shinjuku"


Contacta’ns

Informació dels guies

foto oriol-

Hola, sóc l´Oriol i seré el teu guia per Tòquio, ciutat que sempre m'ha fascinat i que vaig tenir la sort de poder visitar ara fa 12 anys. Des de llavors hi he tornat 5 cops, turistejant sobretot pels seus carrers plens de vida! Em vaig enamorar del seu ordre, del seus contrasts entre tradició, modernitat i natura, la seva gent sempre amable i respectuosa... Durant un dels meus viatges vaig conèixer a la que -avui dia- és la meva dona... i la flama de l'amor em va fer quedar-m'hi. He tingut la sort d'unir els meus dos amors en un sol lloc! Espero veure't ben aviat!

Contacta'ns