cc1
rectangle

Turisteja a Tòquio

Excursió a Nikko

Què visitarem?

Amb aquesta visita guiada realitzarem una excursió a Nikko i a la seva zona de temples, considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

Un cop arribem a Nikko farem un recorregut on passarem pels principals santuaris i temples de la zona, entre els quals trobem el Nikko Toshougu, un dels santuaris més espectaculars del Japó que alhora és el Mausoleu del Primer Shogun Tokugawa, també  passarem pel davant del Santuari Futarasan, el Taiyuin o el Temple Budista Rinnoji, visites obligatòries al Nikko Toshougu.

A més a més, creuarem el famós Pont Sagrat Shinkyo, considerat un dels tres ponts més bonics del Japó, on aprofitarem per fer una parada per dinar dins de la ciutat.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						cc6

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Tòquio!

Més informació sobre l'itinerari "Excursió a Nikko"


Contacta’ns

Informació dels guies

foto personal josep tòquio

Hola, em dic Josep i actualment visc a prop de Tòquio. Vaig visitar el Japó per primer cop l'any 2009 i vaig quedar fascinat del país, els seus paisatges, la seva gent, la seva cultura i la seva gastronomia. A partir de llavors, vaig decidir estudiar la llengua japonesa i participar en tota mena d'esdeveniments relacionats amb el Japó. Sempre he treballat en el sector turístic tant a Catalunya com aquí. El que més m'agrada és que la gent gaudeixi d'aquest país ple de contrastos. Així doncs si us animeu a venir, aquí us estaré esperant per TuristejarEnCatalà!!!

Contacta'ns