portada 2
rectangle

Turisteja a Tòquio

Visita la Tòquio més natural

Què visitarem?

Començarem la visita guiada al barri d'Asakusa i al Temple Sensoji amb la seva popular entrada del Fanalet Vermell Gegant (la porta Kaminarimon) i la famosa imatge del Riu Sumnida, amb la fàbrica de la cervesa Asahi i la Torre Sky Tree al fons.

Després coneixerem el Parc de Ueno, amb tots els recintes que se segueixen conservant dins d'aquest i també passejarem pel Mercat d'Ameyoko. Tot seguit anirem fins a Okachimachi i agafarem el tren per anar al Barri de Ginza, famós per la seva zona de botigues de grans marques, que ens servirà de camí alhora per accedir a la següent visita. Un cop visitem Ginza, agafarem l'original línia Yurikamome per dirigir-nos a l'Illa artificial d'Odaiba, amb les seves impressionants vistes del Rainbow Bridge i de la badia de Tòquio de fons.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 


						aa2

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Tòquio!

Més informació sobre l'itinerari "Visita la Tòquio més natural"


Contacta’ns

Informació dels guies

foto personal josep tòquio

Hola, em dic Josep i actualment visc a prop de Tòquio. Vaig visitar el Japó per primer cop l'any 2009 i vaig quedar fascinat del país, els seus paisatges, la seva gent, la seva cultura i la seva gastronomia. A partir de llavors, vaig decidir estudiar la llengua japonesa i participar en tota mena d'esdeveniments relacionats amb el Japó. Sempre he treballat en el sector turístic tant a Catalunya com aquí. El que més m'agrada és que la gent gaudeixi d'aquest país ple de contrastos. Així doncs si us animeu a venir, aquí us estaré esperant per TuristejarEnCatalà!!!

Contacta'ns