yoyogi
rectangle

Turisteja a Tòquio

Recorre el Parc de Yoyogi

Què visitarem?

Visitarem el temple de Meiji, considerat el més gran i important temple sintoista de Tokyo. Coneixerem la seva historia i aprendrem la tradicional manera de pregar dels xintoistes. Continuarem visitant el gran parc de Yoyogi, un dels grans pulmons de Tokyo. D’allí passarem a Omotesando, on visitarem diferents botigues molt reconegudes i també Takeshita, famós per el seu comerç fashion. Pel camí ens aturarem al temple de Togo. En aquest recorregut podrem gaudir tant de la cultura i la natura japonesa com d'una de les seves més prestigioses àrees comercials.

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 


						yoyogi01

Punt de trobada

Estació de Harajuku

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Tòquio!

Més informació sobre l'itinerari "Recorre el Parc de Yoyogi"


Contacta’ns

Informació dels guies

foto oriol-

Hola, sóc l´Oriol i seré el teu guia per Tòquio, ciutat que sempre m'ha fascinat i que vaig tenir la sort de poder visitar ara fa 12 anys. Des de llavors hi he tornat 5 cops, turistejant sobretot pels seus carrers plens de vida! Em vaig enamorar del seu ordre, del seus contrasts entre tradició, modernitat i natura, la seva gent sempre amable i respectuosa... Durant un dels meus viatges vaig conèixer a la que -avui dia- és la meva dona... i la flama de l'amor em va fer quedar-m'hi. He tingut la sort d'unir els meus dos amors en un sol lloc! Espero veure't ben aviat!

Contacta'ns