c0719eac6c9f8eadf2aaa7b03d0ee165
rectangle

Turisteja a Tòquio

Visita guiada per Harajuku, Takeshita, Akihabara i Omotesando

Què visitarem?

Començarem la visita pel barri de Harajuku on visitarem el Parc de Yoyogi, i on també es troba el Meiji, un dels santuaris xintoistes més famosos de la ciutat de Tòquio. Posteriorment, a la mateixa zona, caminarem pel Carrer Takeshita, zona de moda urbana juvenil, i també passejarem pel popular Carrer d'Omotesando.

Després ens dirigirem al barri d'Akihabara, famós per tot el que està relacionat amb la Cultura Otakua (Manga i Anime) i on estan concentrades la majoria de botigues relacionades amb l'electrònica. També aprofitarem per dinar i conéixer algun restaurant d'aquesta zona. Un cop acabat aquest barri, passarem a visitar el modern barri de Shinjuku i la seva zona de gratacels, a més a més aprofitarem per pujar a la Torre de l'Ajuntament i veure les extraordinàries vistes de la ciutat de Tòquio.

Finalment visitarem el barri de Shibuya, famós pel seu encreuament de vianants (un dels més transitats del món) i veurem l'estàtua del famós gos fidel Hachiko.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						bb

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Tòquio!

Més informació sobre l'itinerari "Visita guiada per Harajuku, Takeshita, Akihabara i Omotesando"


Contacta’ns

Informació dels guies

foto personal josep tòquio

Hola, em dic Josep i actualment visc a prop de Tòquio. Vaig visitar el Japó per primer cop l'any 2009 i vaig quedar fascinat del país, els seus paisatges, la seva gent, la seva cultura i la seva gastronomia. A partir de llavors, vaig decidir estudiar la llengua japonesa i participar en tota mena d'esdeveniments relacionats amb el Japó. Sempre he treballat en el sector turístic tant a Catalunya com aquí. El que més m'agrada és que la gent gaudeixi d'aquest país ple de contrastos. Així doncs si us animeu a venir, aquí us estaré esperant per TuristejarEnCatalà!!!

Contacta'ns