1875
rectangle
Descobreix Roma
en català
per 29.9€

Turisteja a Roma

Visita la Roma més Arqueològica

Què visitarem?

La visita comença en un dels punts d'interès més importants de la ciutat, la imponent e històric Coliseu. Aquest amfiteatre, que va ser el més gran de tot l'imperi romà està situat just al centre del Fòrum Romà, que tot passejant per Via dei Fori Imperiali anirem descobrint fins a arribar a la zona dels Mercats de Trajà, un exemple del passat del qual avui podem anomenar un centre comercial! En el seu interior, trobarem la imponent Columna de Trajà, de la qual en descobrirem els seus secrets i particularitats. Tot seguit continuarem el nostre recorregut fins a arribar al Temple d'Adrià, exemple de com l'arquitectura antiga pot ser englobada dins d'un edifici més recent per motius conservatius. Finalment, arribarem al Panteó, un dels edificis més ben conservats de l'antiga Roma, construït originàriament com a temple dedicat a tots els déus. El nostre recorregut acabarà a Plaça Navona, una de les places més conegudes de la ciutat que amaga un gran secret i una peculiar història!

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						Coli

Detalls de l'itinerari

29.9
  • infantil: 5.9€

3h duració aproximada

Punt de trobada

Al costat del Coliseu, a l´Arc del triomf de Constantí, 10 minuts abans de la visita.

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

firenze

Hola! Em dic Meritxell, sóc del Penedès i visc a Florència des de fa 4 anys. Quan era petita vaig tenir la fortuna de descobrir el que es convertiria més endavant en la meva més gran passió, l'Art! Estic llicenciada en Història de l'Art, i especialitzada amb un Màster de Gestió de Turisme Cultural i un Curs sobre Museologia i Museografia per la Universitat Oberta de Catalunya. Després d'estalviar bastant, vaig posar el meu gran somni a la maleta, i vaig comprar un vol només d'anada cap a Florència. En aquesta meravellosa ciutat em vaig quedar, visitant, admirant i coneixent cada racó que la ciutat. Finalment, vaig decidir aconseguir el títol de Guia Turística Oficial Nacional, especialitzada en Florència i Província, i que, actualment estic ampliant al territori de Roma. Això em permet de mostrar la meva passió als altres i acompanyar a les persones durant el seu viatge per Itàlia.

Contacta'ns