Vaticano
rectangle
Descobreix Roma
en català
per 29.9€

Turisteja a Roma

Visita Guiada per la Ciutat del Vaticà

Què visitarem?

Començarem el nostre recorregut visitant la Plaça de Sant Pere i admirarem la columnata dissenyada per un dels exponents de l'art BarrocGian Lorenzo Bernini, que més endavant tindrem l'oportunitat de continuar coneixent. Tot seguit, entrarem dins de la Basílica de Sant Pere, coneguda arreu per ser un dels principals edificis del catolicisme i el més gran tant en importància, ja que és l'església dels papes. Descobrirem el seu magnífic interior i totes les obres d'art que en formen part, des del mateix baldaquí de Bernini com la Pietat de Miquel Àngel. Un cop fora de l'església, ens encaminarem direcció al Castell Sant'Angelo, on descobrirem els secrets d'aquest monument romà situat al marge dret del riu Tíber. Davant mateix del Castell contemplarem el Pont de Sant'Angelo, per a molts, el més bonic i peculiar de la ciutat, ja que, recobert d'estàtues realitzades pel mateix Bernini crea una panoràmica excel·lent de tot el que haurem visitat abans.

IMPORTANT: A l'interior de la Basílica és necessari vestir-se més decorosament (pantalons/faldilles/vestits per sota el genoll i sempre màniga curta, no tirants)

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						1878

Detalls de l'itinerari

29.9
  • infantil: 5.9€

3h duració aproximada

Punt de trobada

A la plaça de Sant Pere, a la font de la dreta (mirant l’església) de Plaça Sant Pere, 10 minuts abans de la visita.

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

firenze

Hola! Em dic Meritxell, sóc del Penedès i visc a Florència des de fa 4 anys. Quan era petita vaig tenir la fortuna de descobrir el que es convertiria més endavant en la meva més gran passió, l'Art! Estic llicenciada en Història de l'Art, i especialitzada amb un Màster de Gestió de Turisme Cultural i un Curs sobre Museologia i Museografia per la Universitat Oberta de Catalunya. Després d'estalviar bastant, vaig posar el meu gran somni a la maleta, i vaig comprar un vol només d'anada cap a Florència. En aquesta meravellosa ciutat em vaig quedar, visitant, admirant i coneixent cada racó que la ciutat. Finalment, vaig decidir aconseguir el títol de Guia Turística Oficial Nacional, especialitzada en Florència i Província, i que, actualment estic ampliant al territori de Roma. Això em permet de mostrar la meva passió als altres i acompanyar a les persones durant el seu viatge per Itàlia.

Contacta'ns