Vaticano
rectangle

Turisteja a Roma

Visita Guiada per la Ciutat del Vaticà

Què visitarem?

Començarem el nostre recorregut visitant la Plaça de Sant Pere i admirarem la columnata dissenyada per un dels exponents de l'art BarrocGian Lorenzo Bernini, que més endavant tindrem l'oportunitat de continuar coneixent. Tot seguit, entrarem dins de la Basílica de Sant Pere, coneguda arreu per ser un dels principals edificis del catolicisme i el més gran tant en importància, ja que és l'església dels papes. Descobrirem el seu magnífic interior i totes les obres d'art que en formen part, des del mateix baldaquí de Bernini com la Pietat de Miquel Àngel. Un cop fora de l'església, ens encaminarem direcció al Castell Sant'Angelo, on descobrirem els secrets d'aquest monument romà situat al marge dret del riu Tíber. Davant mateix del Castell contemplarem el Pont de Sant'Angelo, per a molts, el més bonic i peculiar de la ciutat, ja que, recobert d'estàtues realitzades pel mateix Bernini crea una panoràmica excel·lent de tot el que haurem visitat abans.

IMPORTANT: A l'interior de la Basílica és necessari vestir-se més decorosament (pantalons/faldilles/vestits per sota el genoll i sempre màniga curta, no tirants)

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						1878

Punt de trobada

A la plaça de Sant Pere a la font de la dreta (mirant l'església) 10 minuts abans de la visita.

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Roma!

Més informació sobre l'itinerari "Visita Guiada per la Ciutat del Vaticà"


Contacta’ns

Contacta'ns