Vaticano
rectangle

Turisteja a Roma

Descobreix Roma a peu

Què visitarem?

El nostre recorregut tindrà inici a la Plaça d'Espanya, una de les places més famoses de Roma. Nosaltres pujarem les escales i anirem descobrint els detalls i les històries més enigmàtiques d'aquest espai que avui en dia, és punt de trobada tant dels mateixos ciutadans com de turistes. Continuarem passejant pels carrers de la ciutat per arribar a la reconeguda Fontana di Trevi, símbol de la ciutat. En aquest punt tindrem l'oportunitat, tant de conèixer el significat de la font com de llançar la moneda com dicta la tradició.

Tot seguit ens acostarem a una de les zones més boniques de la ciutat, la Plaça de la Rotonda, on descobrirem l'edifici del Panteó, un dels edificis de l'antiga Roma més ben conservats, construït originàriament com a temple dedicat a tots els déus. Seguidament, ens encaminarem cap a Plaça Navona, un altre de les etapes obligatòries de la ciutat. Finalment caminarem cap al Fòrum, on tindrem la possibilitat de gaudir d'una vista privilegiada de tot aquest espai i des d'on baixarem i caminarem per Via dei Fori Imperiali, l'avinguda envoltada de les restes arqueològiques més importants de la ciutat, per acabar el nostre viatge per la ciutat al Coliseu, un emblema de la ciutat que ningú es pot perdre durant el seu viatge a Roma.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						Roma

Punt de trobada

Plaça d´Espanya, a la part dreta dels peus de la gran escalinata 10 minuts abans de la sortida

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Roma!

Més informació sobre l'itinerari "Descobreix Roma a peu"


Contacta’ns

Contacta'ns