Vaticano
rectangle
Descobreix Roma
en català
per 29.9€

Turisteja a Roma

Descobreix Roma a peu

Què visitarem?

El nostre recorregut tindrà inici a la Plaça d'Espanya, una de les places més famoses de Roma. Nosaltres pujarem les escales i anirem descobrint els detalls i les històries més enigmàtiques d'aquest espai que avui en dia, és punt de trobada tant dels mateixos ciutadans com de turistes. Continuarem passejant pels carrers de la ciutat per arribar a la reconeguda Fontana di Trevi, símbol de la ciutat. En aquest punt tindrem l'oportunitat, tant de conèixer el significat de la font com de llançar la moneda com dicta la tradició.

Tot seguit ens acostarem a una de les zones més boniques de la ciutat, la Plaça de la Rotonda, on descobrirem l'edifici del Panteó, un dels edificis de l'antiga Roma més ben conservats, construït originàriament com a temple dedicat a tots els déus. Seguidament, ens encaminarem cap a Plaça Navona, un altre de les etapes obligatòries de la ciutat. Finalment caminarem cap al Fòrum, on tindrem la possibilitat de gaudir d'una vista privilegiada de tot aquest espai i des d'on baixarem i caminarem per Via dei Fori Imperiali, l'avinguda envoltada de les restes arqueològiques més importants de la ciutat, per acabar el nostre viatge per la ciutat al Coliseu, un emblema de la ciutat que ningú es pot perdre durant el seu viatge a Roma.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						Roma

Detalls de l'itinerari

29.9
  • infantil: 5.9€

3h duració aproximada

Punt de trobada

Plaça d´Espanya, a la part dreta dels peus de la gran escalinata 10 minuts abans de la sortida

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

firenze

Hola! Em dic Meritxell, sóc del Penedès i visc a Florència des de fa 4 anys. Quan era petita vaig tenir la fortuna de descobrir el que es convertiria més endavant en la meva més gran passió, l'Art! Estic llicenciada en Història de l'Art, i especialitzada amb un Màster de Gestió de Turisme Cultural i un Curs sobre Museologia i Museografia per la Universitat Oberta de Catalunya. Després d'estalviar bastant, vaig posar el meu gran somni a la maleta, i vaig comprar un vol només d'anada cap a Florència. En aquesta meravellosa ciutat em vaig quedar, visitant, admirant i coneixent cada racó que la ciutat. Finalment, vaig decidir aconseguir el títol de Guia Turística Oficial Nacional, especialitzada en Florència i Província, i que, actualment estic ampliant al territori de Roma. Això em permet de mostrar la meva passió als altres i acompanyar a les persones durant el seu viatge per Itàlia.

Contacta'ns