praga_centre
rectangle
Descobreix Praga
en català
per 19€

Turisteja a Praga

Passeja't pel centre de Praga.

Què visitarem?

Durant el mes d'Agost, evalua la nostra ruta, al finalitzar la visita tu i posaràs el preu.

Començarem la ruta per la capital de la República Txeca al pont de Carles IV. És el més antic de la ciutat de Praga, situat al costat de la ciutat vella. Praga és una ciutat farcida d'Esglésies, Monuments, Catedrals i... Torres (se'n compten més de 100 en tota la ciutat). Considerada una de les ciutats més ben valorades per la seva bellesa arquitectònica, en aquesta ruta podràs gaudir dels llocs més importants i singulars; com el Barri Jueu amb les seves Sinagogues, la coneguda estàtua de Kafka, la Torre de la Pólvora, la concorreguda Plaça de la Ciutat Vella i el Rellotge Astronòmic de Praga entre d'altres. * Praga també és coneguda per les seves cerveses -artesanes-, les quals no són exportades ni venudes fora de la República Txeca. Si per la nit vols anar a les típiques i autèntiques tavernes pragueses a beure aquest producte únic, pregunta als nostres guies i t'informaran!

278

Detalls de l'itinerari

19
  • infantil: 5€

3h duració aproximada

Punt de trobada

Pont de Carles IV, davant l´estàtua de Carles IV

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

13101449_10208795480711745_1059256298_n

Hola, sóc un dels vostres guies a Praga. El meu nom és Santi i em considero un gran nòmada d'esperit. Fill de treballadors andalusos, vaig néixer i em vaig criar al mediterrani Valencià. Vaig estudiar Belles Arts a València, on em vaig doctorar pocs anys després. Fruit de les meves tendències naturals vers l'art i la docència, vaig peregrinar pel llarg i ample dels territoris de l'est i centre d'Europa, per instal·lar-me definitivament en una de les capitals culturals i baluard de la bellesa del vell continent, la ciutat de Praga. Junts descobrirem aquesta ciutat des del prisma artístic, a través de la cultura local i de les seves meravelles arquitectòniques. Turisteja en Català per Praga!

Informació dels guies

Hola! Formo part dels Staff de guies de Praga, el meu nom és Carlos. Sóc valencià de naixement, concretament del Port de Sagunt. Sóc llicenciat en Imatge i Comunicació audiovisual i des de llavors he intentat enregistrar, amb la meva càmera, la bellesa de cadascun dels llocs que he anat visitant. La llegendària ciutat de Praga ho acaba atrapant tot amb els seus encants, i no solament per les seves imatges, sinó pel gaudi de viure una de les ciutats més excitants del cor centreeuropeu. Us ensenyaré les meravelles arquitectòniques, els seus carrers, la seva història i els seus secrets, fent de la vostra visita una gran experiència. Ens veiem a Praga!

Contacta'ns