praga_centre
rectangle

Turisteja a Praga

Passeja't pel centre de Praga

Què visitarem?

Començarem la ruta per la capital de la República Txeca al pont de Carles IV. És el més antic de la ciutat de Praga, situat al costat de la ciutat vella. Praga és una ciutat farcida d'Esglésies, Monuments, Catedrals i... Torres (se'n compten més de 100 en tota la ciutat). Considerada una de les ciutats més ben valorades per la seva bellesa arquitectònica, en aquesta ruta podràs gaudir dels llocs més importants i singulars; com el Barri Jueu amb les seves Sinagogues, la coneguda estàtua de Kafka, la Torre de la Pólvora, la concorreguda Plaça de la Ciutat Vella i el Rellotge Astronòmic de Praga entre d'altres. * Praga també és coneguda per les seves cerveses -artesanes-, les quals no són exportades ni venudes fora de la República Txeca. Si per la nit vols anar a les típiques i autèntiques tavernes pragueses a beure aquest producte únic, pregunta als nostres guies i t'informaran!

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 


						278

Punt de trobada

Pont de Carles IV, davant l´estàtua de Carles IV

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Praga!

Més informació sobre l'itinerari "Passeja't pel centre de Praga"


Contacta’ns

Informació dels guies

13101449_10208795480711745_1059256298_n

Hola! Formo part dels Staff de guies de Praga, el meu nom és Carlos. Sóc valencià de naixement, concretament del Port de Sagunt. Sóc llicenciat en Imatge i Comunicació audiovisual i des de llavors he intentat enregistrar, amb la meva càmera, la bellesa de cadascun dels llocs que he anat visitant. La llegendària ciutat de Praga ho acaba atrapant tot amb els seus encants, i no solament per les seves imatges, sinó pel gaudi de viure una de les ciutats més excitants del cor centreeuropeu. Us ensenyaré les meravelles arquitectòniques, els seus carrers, la seva història i els seus secrets, fent de la vostra visita una gran experiència. Ens veiem a Praga!

Contacta'ns