Pisa_portada
rectangle

Turisteja a Pisa

Passeja't per Pisa

Què visitarem?

Pisa és una de les ciutats més famoses i visitades de la Toscana, però poca gent va més enllà de la Plaça dels Miracles, la famosa plaça que acull els edificis històrics i més importants. La Catedral, el Baptisteri, el Camposanto i òbviament, la coneguda Torre. Volem proposar-vos una passejada per descobrir altres edificis rellevants i conèixer millor la història de l’antiga República Marítima de Pisa. Començant a la zona de l’estació de tren, anirem passejant en direcció nord, arribant al riu i veient una Esglesieta Gòtica. És una sorprenent obra d’art contemporania “palazzi”. Continuarem visitant les restes d’edificis medievals, l’espectacular plaça “dei Cavalieri” i finalment, la plaça dels Miracles, on acabarà la nostra visita.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 


						Pisa_guies

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Pisa!

Més informació sobre l'itinerari "Passeja't per Pisa"


Contacta’ns

Informació dels guies

silvia marques florència + toscana

Hola! Sóc la Silvia, nascuda a Terrassa. Vaig estudiar Història de l’Art a la Universitat de Barcelona on, mentrestant, treballava fent visites guiades a les exposicions d’alguns dels principals museus de la ciutat. Com que des del primer moment em vaig enamorar de l’art italià, vaig decidir mudar-me a la Toscana, on em vaig convertir en guia turística. Visc en aquesta meravellosa regió des del 2010 i n'estic encantada. La bellesa i la riquesa cultural són infinites i hi ha moltíssimes ciutats i petits pobles (“borghi”) que us enamoraran, tant si sou apassionats de l'art i de la història com si ho sou del paisatge, l'enogastronomia i les tradicions. Adoro conèixer gent nova, compartir experiències i em faria molt feliç acompanyar-vos i guiar-vos durant el vostre descobriment de la Toscana.

Contacta'ns