MUNCHEN
rectangle

Turisteja a Munic

Visita pel Cor de Munic

Què visitarem?

Munic és la capital de Baviera i motor econòmic d'Alemanya i Europa. Està situada sobre el riu Isar i al nord dels Alps. És una ciutat clàssica però cosmopolita al mateix moment. És plena de parcs, de llocs on poder beure la tradicional cervesa, de noves tecnologies i tradicions. Té un centre històric reconstruït que ens recorda un poble de fades. Sens dubte tota una ciutat per descobrir. 

Amb aquesta visita d'una durada de dues hores i mitja, podrem veure:

Marienplatz que és també la Plaça de l ‘Ajuntament de Munic i cor de la ciutat amb el seu famós carilló. Continuarem cap a l’antic Ajuntament i l' Església de Sant Pere, on mes tard entrarem a  la Catedral de la Nostra Senyora.

També ens endinsarem pel Viktualienmarkt, que és el famós i concorregut mercat de queviures de la ciutat. Podrem visitar el Teatre de l'Òpera i el Palau Reial, la Plaça Odeon amb el Feldherrnhalle (monument als generals  bavaresos) i l'Eglesia dels Teatins.

Acabarem a la famosa cerveseria reial (Hofbrauhaus) on coneixerem l’origen del festival mes conegut de la ciutat i també internacionalment el Oktoberfest.

PREU: 24.90€ per persona

DURADA: 2:30 hores


					munchen7

Punt de trobada

A la Plaça Marienplatz davant de la Pastisseria Rischart, 15 minuts abans de la sortida

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Munic!

Més informació sobre l'itinerari "Visita pel Cor de Munic"


Contacta’ns

Contacta'ns