neue pinakotheke
rectangle

Turisteja a Munic

Visita el museu de Neue Pinakothek

Què visitarem?

Al museu de Neue Pinakothek, seguim amb els esdeveniments de la revolució francesa de la mà de Jacques-Louis David i Goya. Hi podreu veure com va néixer el romanticisme i el perquè, a través de les obres de natura de Caspar David-Friedrich. També s'hi exposen alguns Van Gogh, i un dels seus 12 gira-sols que hi ha al món.

Més autors com Gauguin i Monet,  s´exposen en aquest museu on hi podràs gaudir de les seves obres.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 

 

 


						Nueu Exterior

Punt de trobada

Al hall del museu 10 minuts abans de la visita.

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Munic!

Més informació sobre l'itinerari "Visita el museu de Neue Pinakothek"


Contacta’ns

Informació dels guies

10_montse

Hola, sóc la Montse, i seré la vostra guia a Munic. Qualsevol dia és ideal per visitar un museu per aquesta ciutat. És una de les meves passions! Heu visitat mai un museu de la mà d'una artista? Sóc llicenciada en Belles Arts i fa 30 anys que compagino la feina de dinamitzadora de l'art i d'artista. Des de fa vuit anys que visc a Munic i mireu que he anat de vegades a fer visites a les Pinacoteques i sempre em sorprenen. Les obres ens parlen d'història, de religió, de mitologies, de persones i de guerres, d'amor i de fantasies. Els colors, les formes i els continguts van canviant amb els canvis socials, culturals i filosòfics. Us hi atreviu?

Contacta'ns