Pinakotheke2
rectangle

Turisteja a Munic

Visita el museu de L’Alte Pinakothek

Què visitarem?

L'Alte Pinakothek és un projecte de Ludwig, que va democratitzar l'art obrint el museu als habitants de Munic. L'avi de Ludwig II, el del Castell de Neuschwanstein, hi trobem obres entre d'altres, de Dürer, el seu autoretrat que sembla que estigui a punt de parlar-nos. Rubens amb el seu gran quadre del judici final, és el culpable de l'alçada de la sala, també hi trobem un Leonardo da Vinci, que diuen, és la primera de les seves obres.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 

 

 


						Alte Pinakothek

Punt de trobada

Al hall del museu 10 minuts abans de la visita.

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Munic!

Més informació sobre l'itinerari "Visita el museu de L’Alte Pinakothek"


Contacta’ns

Informació dels guies

10_montse

Hola, sóc la Montse, i seré la vostra guia a Munic. Qualsevol dia és ideal per visitar un museu per aquesta ciutat. És una de les meves passions! Heu visitat mai un museu de la mà d'una artista? Sóc llicenciada en Belles Arts i fa 30 anys que compagino la feina de dinamitzadora de l'art i d'artista. Des de fa vuit anys que visc a Munic i mireu que he anat de vegades a fer visites a les Pinacoteques i sempre em sorprenen. Les obres ens parlen d'història, de religió, de mitologies, de persones i de guerres, d'amor i de fantasies. Els colors, les formes i els continguts van canviant amb els canvis socials, culturals i filosòfics. Us hi atreviu?

Contacta'ns