pinakotheke modern
rectangle

Turisteja a Munic

Visita al museu d’Art Modern

Què visitarem?

A la Pinakothek d’Art Modern podem seguir la primera i la segona guerra mundial a través de les obres del grup Die Brücke i der Blaue Reiter. Hi podem seguir els passos cap l’art abstracte i molt més.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 


						modern intyerior

Punt de trobada

Al hall del museu 10 minuts abans de la visita.

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Munic!

Més informació sobre l'itinerari "Visita al museu d’Art Modern"


Contacta’ns

Informació dels guies

10_montse

Hola, sóc la Montse, i seré la vostra guia a Munic. Qualsevol dia és ideal per visitar un museu per aquesta ciutat. És una de les meves passions! Heu visitat mai un museu de la mà d'una artista? Sóc llicenciada en Belles Arts i fa 30 anys que compagino la feina de dinamitzadora de l'art i d'artista. Des de fa vuit anys que visc a Munic i mireu que he anat de vegades a fer visites a les Pinacoteques i sempre em sorprenen. Les obres ens parlen d'història, de religió, de mitologies, de persones i de guerres, d'amor i de fantasies. Els colors, les formes i els continguts van canviant amb els canvis socials, culturals i filosòfics. Us hi atreviu?

Contacta'ns