15-throne-room-neuschwanstein0417
rectangle

Turisteja a Munic

Sortida al Castell de Neuschwanstein.

Què visitarem?

El Castell de Neuschwanstein, es troba al sud de la ciutat de Munic on i arribarem en unes dues hores amb tren. Us invitem a poder fer aquesta fabulosa excursió per conèixer aquest Castell de conte de fades. Situat dalt d'un turó es troba rodejat pels Alps. Fou construït pel monarca Lluís II de Baviera, també anomenat el rei boig. L'estètica d'aquest castell va inspirar al mateix Walt Disney pel seu conte de la Bella Dorment.

És un castell medieval i d'estil neoromànic construït a finals del segle XIX. Coneixerem la vida d'aquest excèntric monarca, i el perquè de la construcció. També i podrem gaudir dels magnífics paisatges i podrem visitar l'interior del castell.
Trajecte amb tren des de Munic a Füssen (2 hores) des d'allà agafarem un autobús (10 min) fins a les taquilles del castell. Un cop recollides les entrades pujarem fins al Pont de Maria amb autobús i d'allà anirem caminant fins a l'entrada al castell contemplant les magnífiques vistes.
Temps lliure per dinar i tornada a Munic amb tren.
Sortida de Munic a les 9:45h del matí, tornada a Munic sobre les 19h de la tarda

El preu inclou: Visita guiada, entrades i transports.

 

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 96 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. No es reemborsaran en cap cas les entrades obtingudes.


						mun-castle-13-1600x900

Punt de trobada

Estació central de trens de Hauptbahnhof, just a l'entrada de l'estació a la parada de Taxi, 20 minuts abans de la sortida. Molt important ser puntuals per la sortida del tren.

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Munic!

Més informació sobre l'itinerari "Sortida al Castell de Neuschwanstein. "


Contacta’ns

Contacta'ns