manhattan_up
rectangle
Descobreix Manhattan
en català
per 35€

Turisteja a Manhattan

Visita l'Uptown de Manhattan

Què visitarem?

Estem a Central Park. Els novaiorquesos, els caps de setmana i els dies de calor, hi realitzen infinitat d'activitats. Passejar-hi és tot un espectacle! Des de fer-hi un pícnic a practicar-hi running, ioga o senzillament trepitjar la gespa... tenir un moment de relax i desconnectar de les aglomeracions de Manhattan. A pocs carrers teniu un dels districtes de la ciutat, el barri Harlem. Si voleu veure alguna de les misses Gospel que s'hi celebren, aprofitarem per facilitar-vos informació al respecte. Veurem els famosos edificis que rodegen aquest parc: com els edificis Dakota i Trump, l'Hotel Plaza, el Museu Metropolità... En aquesta ruta, podràs veure com les famílies de l'alta societat novaiorquesa fan el seu dia a dia. La ruta ens durà per zones com: el Columbus Circle, el Lincon center, Bethesda Terrace....

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						3795

Detalls de l'itinerari

35
  • infantil: 12€

2,30h duració aproximada

Punt de trobada

Plaça Columbus Circle, per l'accès de Central Park, davant de la font del monument daurat USS Maine

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

marc tió manhattan

Sóc en Marc, guia oficial de Nova York. Des del 2009 visc i treballo a la ciutat fent de corresponsal per diversos mitjans de comunicació (RAC1, diari Ara, Fotogramas, Traveler). Manhattan és una ciutat viva, on cada dia és poden descobrir indrets i llocs nous. Des de la meva experiència vivint en aquesta meravellosa ciutat, visitarem els llocs més importants! Jo i el meu equip de guies catalans, us guiarem per tota l'illa admirant la infinitat de gratacels alhora que us anirem explicant moltes històries fascinants sobre aquesta ciutat que us deixaran ben sorpresos. Us animeu a turistejar en Català per Manhattan?

Contacta'ns