manhattan_mid
rectangle
Descobreix Manhattan
en català
per 35€

Turisteja a Manhattan

Visita el Midtown de Manhattan

Què visitarem?

Ens trobem a la zona central de Manhattan. Segurament tindràs la sensació d'haver-hi estat anteriorment, perquè moltes de les pel·lícules més comercials que hagis vist han estat rodades per aquests carrers. Gratacels enormes, taxis de color groc, amplis carrers, avingudes com la de Brodway; coneguda pels seus teatres (ús explicarem com es poden comprar les entrades més econòmiques); Times Square i la seva il·luminació, la 5th Av plena de les botigues amb més glamour de la ciutat; com la coneguda Tiffany; seran alguns dels llocs que anirem visitant. Seguirem passejant, per veure un dels edificis més fotografiats des de les alçades: el Rockefeller center. A Manhattan hi ha molt per veure! Vine a recórrer els seus carrers amb nosaltres i podràs veure llocs com la Gran Army Plaza, St Patrick´s Cathedral, Bryant Park, la Public Library i la Grand Central Terminal...

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						manhattan_mid01

Detalls de l'itinerari

35
  • infantil: 12€

2,30h duració aproximada

Punt de trobada

Davant de l'Hotel Plaza, per Grand Army Plaza, cantonada de la 5th Av amb el carrer 58.

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

marc tió manhattan

Sóc en Marc, guia oficial de Nova York. Des del 2009 visc i treballo a la ciutat fent de corresponsal per diversos mitjans de comunicació (RAC1, diari Ara, Fotogramas, Traveler). Manhattan és una ciutat viva, on cada dia és poden descobrir indrets i llocs nous. Des de la meva experiència vivint en aquesta meravellosa ciutat, visitarem els llocs més importants! Jo i el meu equip de guies catalans, us guiarem per tota l'illa admirant la infinitat de gratacels alhora que us anirem explicant moltes històries fascinants sobre aquesta ciutat que us deixaran ben sorpresos. Us animeu a turistejar en Català per Manhattan?

Contacta'ns