manhattan_down
rectangle
Descobreix Manhattan
en català
per 35€

Turisteja a Manhattan

Visita el Downtown de Manhattan

Què visitarem?

Estem al sud de l'illa de Manhattan... i observem el districte financer de la ciutat de Nova York, un dels llocs amb més influència borsària del món i on cada dia bilions de dòlars són comprats i venuts pels Brokers. Durant aquest itinerari podrem veure llocs tan coneguts com la Borsa de Nova York (Dow Jones), el carrer on s'allotgen centenars de grans corporacions empresarials (Wall Street) i fins i tot el seu famós brau. En el decurs de la visita, podrem observar l'estàtua de Llibertat -explicant-ne la seva història-. I finalitzarem la caminada al memorial de l'11 S, on fins al Setembre de 2001 hi estaven erigides les famoses Torres Bessones. Alguns dels llocs que visitarem seran el Brau de Wall Street, el Museu del Indis Americans, Battery Park, la zona històrica de Nova York, el World Trade center, The Trump Building..

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						2

Detalls de l'itinerari

35
  • infantil: 12€

2,30h duració aproximada

Punt de trobada

Davant les escales del Museu Nacional dels Indis Americans.

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

marc tió manhattan

Sóc en Marc, guia oficial de Nova York. Des del 2009 visc i treballo a la ciutat fent de corresponsal per diversos mitjans de comunicació (RAC1, diari Ara, Fotogramas, Traveler). Manhattan és una ciutat viva, on cada dia és poden descobrir indrets i llocs nous. Des de la meva experiència vivint en aquesta meravellosa ciutat, visitarem els llocs més importants! Jo i el meu equip de guies catalans, us guiarem per tota l'illa admirant la infinitat de gratacels alhora que us anirem explicant moltes històries fascinants sobre aquesta ciutat que us deixaran ben sorpresos. Us animeu a turistejar en Català per Manhattan?

Contacta'ns