Hamstead2
rectangle

Turisteja a Londres

Visita privada pel barri de Hamstead

Què visitarem?

Visita personalitzada pel barri de Hamstead! (màxim 8 persones)

 

El barri d'Hampstead, està situat, al nord del Gran Londres (són poques les parades d'autobús que ens separen des del famós mercat de Camden Town fins a la nostra destinació).

Hampstead és un (ex) poblet Londinenc, on els seus carrers són enrevessats i una mica costeruts, a banda i banda flanquejats d'alguns pubs que segurament a més d'algun visitant desitjarà entrar-hi!, Aquesta població compta amb un nombre important de personatges històrics i durant l'itinerari podreu gaudir de la seva arquitectura, que és encantadora! En tota la zona i podrem veure molts comerços, restaurants i cafeteries, que un cop finalitzada la visita aconsellarem d'anar-hi.
Complementarem la visita amb un trajecte en bus que ens portarà fins a Kenwood House, que era una residència senyorial del S. XVIII. Us aconsellem poder-hi dinar o fer el te de les 17h. amb els Scones i la Clotted Cream.

Encara et queda energia? Visita el famós pub Spaniards Inn.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						Hamstead1

Punt de trobada

A la sortida del metro, parada Camden Town

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Londres!

Més informació sobre l'itinerari "Visita privada pel barri de Hamstead"


Contacta’ns

Contacta'ns