7
rectangle

Turisteja a Londres

Visita l'Abadia de Westminster

Què visitarem?

A 3 km a l'oest de la ciutat Romana, el rei fundà el seu nou Palau i la gran Abadia Reial... Va fundar el poble del rei, que es va anar transformant en el barri polític... els ministeris i les institucions públiques... el Big Ben... i el London Eye! L'arquitectura neoclàssica envaeix l'essència d'aquest barri. No us estranyeu... caminant i passejant, sense adonar-vos-en, veureu i admirareu el primer edifici neoclàssic d'Anglaterra. Just allà mateix, el 30 de Gener de l'any 1649, el rei va ser decapitat. Arribarem a Trafalgar Square, als peus del West End, gaudint d'aquests barris on la diversió i l'entreteniment estan garantits. Tanmateix, no sempre ha estat així. Al vell mercat de fruites i verdures de Covent Garden s'hi treballava de valent i el Soho era un barri baix, on l'italià i el francès eren llengües més habituals que l'anglès. -Come on!

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						3

Punt de trobada

Nº 2 de victoria street Westminster

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Londres!

Més informació sobre l'itinerari "Visita l'Abadia de Westminster"


Contacta’ns

Informació dels guies

Jordi Briz Londres

Benvinguts a la megapolis! Sóc guia oficial a Londres des de fa molts anys i em dic Jordi. Vinc d'Esplugues de Llobregat i fa més de 20 anys que vaig quedar atrapat per Londres. Tothom que em coneix sap que sóc un presoner dels encants d'aquesta ciutat, de la que sóc un absolut apassionat. Creieu-me, vosaltres també en quedareu ben atrapats! Turistegeu en Català per Londres!

Contacta'ns