marato3
rectangle
Descobreix La Marató de TV3
en català
per 6€

Turisteja a La Marató de TV3

La Marató de Tv3. Visita al Museu d'Art Modern (11h a 12h) ÚLTIMES PLACES!!!!

Què visitarem?

Vine a visitar la Pinakothek d'Art Modern de Munic, i col·labora en l'edició d'aquest any de la Marató de Tv3, que enguany busca recaptar fons per la investigació del Càncer. El 100% de l'import de l'entrada d'aquesta visita, serà donada a la fundació de la Marató de Tv3.

A la col·lecció de la Pinakothek der Moderne de Munic, que inclou obres del segle XX i XXI, hi trobem les dels grups com Die Brücke i der Blauer Reiter, amb artistes que van viure la primera i alguns fins a la segona guerra mundial, el preu de la guerra va fer que alguns morissin al front i altres quedessin fortament ferits física i sobretot emocionalment i com aquest estat els va portar a produir obres plenes d'emocions. També trobem a la col·lecció un Miró que durant una malaltia va fer que des del llit crees i decidís el seu futur com a artista.
Beuys, un accident el va fer canviar de ser pilot durant la segona guerra mundial, a un artista total. Baselitzt, Bacon... Pipilotti Rist que ens dóna una visió optimista de la vida, que ens fa sentir bé.

Aquestes són algunes de les obres entre d'altres que descobrirem, l'art pot curar?


					marato_iti

Detalls de l'itinerari

6
  • infantil: 6€

1h duració aproximada

Punt de trobada

Al hall del museu 10 minuts abans de la visita.

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Contacta'ns