Sin título-1 copia
rectangle
Descobreix La Marató de TV3
en català
per 10€

Turisteja a La Marató de TV3

La Marató de Tv3. Cagatió a Tromsø (Hotel Clarion the Edge)

Què visitarem?

Vine al Cagatió de Tromsø, juntament amb la Comunitat de Catalans de Tromsø i en Halldor del Katalonsky !!! Col·labora en l'edició d'aquest any de la Marató de Tv3, que enguany busca recaptar fons per la investigació de les malalties minoritàries. El 100% de l'import de la visita, serà donada a la fundació de la Marató de Tv3.

Que farem?
Sabies que existeix un "tió viatger"? Després d'un llarg viatge i amb la panxa ben plena, està a punt d'arribar a la meravellosa ciutat de Tromsø, coneguda també com la "París del Nord"!
Vine el dia 8 de desembre a l'Hotel Clarion the Edge de Tromsø i participa de la nostra activitat tot col·laborant amb la Marató de Tv3, que enguany recaptarà fons per la investigació de malalties minoritàries. L'import recollit, es destinarà íntegrament a la fundació de la Marató de Tv3

A l'esdeveniment, us oferirem cafè i xocolata gratuïts, a part us presentarem la tradició nadalenca del "cagatió" a tots els residents de Tromsø. També us ensenyarem una versió abreujada en noruec de la cançó d'aquesta tradició i farem cagar el tió. Vols que els més petits de la família coneguin aquest personatge tan simpàtic i vol veure quina cara de sorpresa reben els regals del tió? No hi faltis, t'esperem!!

Durant l'activitat hi haurà sorpreses i potser en Halldor (Katalonsky Tv3) ens canta alguna nadala!!!

** Donem les gràcies a l'Hotel Clarion the Edge de Tromsø, per cedir-nos l'espai i ajudar-nos en l'organització de l'activitat


						cagatio-930x600

Detalls de l'itinerari

10
  • infantil: 5€

1,30h duració aproximada

Punt de trobada

A la porta de l'hotel Clarion the Edge, 15 minuts abans de la visita.

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Contacta'ns