_ISL5273
rectangle

Turisteja a Islàndia

Recorre Islàndia en 10 dies.

Què visitarem?

ESPECIAL PER ALS PROFESSIONALS O ELS AMANTS A LA FOTOGRAFIA!

En aquest circuit podrem donar tota la volta per l'illa d'Islàndia i recórrer·la en autocaravana durant 10 dies. Un cop arribem Reyjkavik, i en funció de la climatologia i la previsió meteorològica podrem començar la ruta. Una de les opcions serà direcció nord per anar bordejant l'illa fins a tornar al punt de partida. L'altra opció serà direcció sud i donar tota la volta al país.
Que farem durant aquests dies a Islàndia? Fotografiarem els paratges més espectaculars que ens ofereix aquest país, els camps de magma, els salts d'aigua tocant als penya-segats més increïbles, les glaceres, l'oceà atlàntic nord i la seva costa, la fauna com els Pufins, els camps de Lupines, el sol de mitjanit, la posta i la sortida del sol amb les seves tonalitats vermelloses característiques d'aquesta zona de l'hemisferi o bé estar en les millors localitzacions per gaudir de les Aurores Boreals. En aquest viatge podràs dormir just sota d'elles!!!
Ens centrarem en la Península de Snaefellsness, la zona centre-nord, els Fiords de l'est i del sud. Durant tot el circuit i com que no depenem d'hotels, podrem anar personalitzant el circuit i decidint en cada moment que volem veure i quina direcció volem agafar, donant-nos una llibertat de moviment increïble.
A continuació us detallem, quin seria l'itinerari en cas d'escollir la ruta nord (en cas de mal temps al Nord començaríem a la viceversa).

Dies 1-2-3Recollida a l'aeroport de Keflavik (KEF) o a l'internacional de Reyjkavik (RKV).
Presentació del circuit, mirarem la previsió meteorològica i decidirem les rutes que farem, realitzarem una petita explicació del funcionament de l'autocaravana, i podreu col·locar de les vostres pertinences i objectes personals als vostres armaris (ja no ho haureu de treure fins a l'últim dia).
Un cop enllestits, començarem la nostra aventura per Islàndia, esteu preparats!!

Ens posem en marxa direcció a la Península de Snaefellsnes on visitarem els camps de magma, l'església de Bodur, la zona d'Arnarstapi, HellnarDjupalonssandurSvardufoss, veurem la seva glacera i el mític Kirkjufell. Us portarem a banyar-vos en unes termes naturals molt poc conegudes pels turistes. També podreu visitar i fotografiar els poblets de la zona com Ólafsvik o Grindavík. En aquest sentit, anirem pujant direcció nord fins a arribar a la Península de Vastness on visitarem l'emblemàtica roca Hvítserkur.

Dies 4-5-6. Des de la Península de Vastness, anirem vorejaran la costa en direcció Hofsós, per continuar més tard cap Siglofjudur.
Dalvik és una zona que està molt oblidada turísticament perquè cal desviar-se de la carretera principal però és d'una bellesa aclaparadora, i fins allí ens dirigirem per poder-hi fotografiar tota la seva bellesa natural. Des d'Akureyri anirem cap Aldeyjarfoss, on farem la vesprada i més tard arribarem a Godafoss (La Cascada dels déus) on ens hi quedarem per veure l'alba de l'endemà, ja que amb tota probabilitat estarem sols.
Continuem el nostre circuit cap a Húsavik o bé cap a Mytvan, (en funció de la climatologia) aquí podrem parar en una altra piscina termal. Des d'aquesta zona d'aigües termals anirem rumb a les Cascades de Selfoss i Dettifoss.
Finalment ens dirigirem a la zona est de l'illa per arribar a Hofn on visitarem l'espectacular Vestrahorn i Stokksnesgrunn.

Dies 7-8-9. Aquests dies els farem servir per anar tornant de Hofn cap Reyjkavik visitant la zona Sud d'Islàndia.
És la zona del país més concorreguda com podreu comprovar hi ha infinitat de llocs per visitar. Una de les nostres parades serà Jökulsárlón i la seva platja negra. D'aquí anirem vorejant tota la Glacera Vatnajökull passant per zones desolades volcàniques, els camps de magma i fins a arribar al bonic poble de kirkjubaejarklaustur on veurem les seves boniques cascades, les quals no són gens conegudes. Aquí tindrem l'opció d'anar fins a Highlands (terres altes) o Laki i els seus cràters. També veurem el canyó Fjadrarglufur, situat a 100m de profunditat i més de 2 km de llargària. Arribarem fins a Vik per veure les seves platges de tonalitat fosca. Als voltants de Skogafoss i kvernufoss, podrem fotografiar les seves impressionants cascades d'aigua per finalment ja anar tirant direcció Reykjavik on pararem a la cascada de Seljalandsfoss.

Dia 10. Fins a la sortida del vostre vol, us proposo un dia de relaxació, sense càmeres i completament per descansar al Hot River, situat a Reykjadalur molt a prop de Reykjavik. Un cop acabat el bany i ben relaxats ens dirigirem a l'aeroport de Reyjkavik (RKV) o Keflavik (KEF) aquí pararem a Reyjkavik una estona per si voleu fer unes compres abans de la tornada a casa (el centre és petit i cèntric).

Molt important:
Aquest circuit, està pensat i creat, per als amants o professionals de la fotografia, i que desitgin fer un circuit fotogràfic, per una de les destinacions més impressionants per poder veure, paisatges sorprenents, fauna animal, etc..
Donada la singularitat del país, el circuit és dura a terme amb autocaravana amb una ocupació màxima de 2 persones més el guia/conductor. El fet de poder viatjar amb aquest medi, ens dóna molta independència a l'hora de realitzar sessions fotogràfiques a qualsevol hora del dia o de la nit i en qualsevol indret de l'illa.

Que inclou el viatge:

 • Serveis de guia en Català i conductor les 24h.
 • Ús complet de l'autocaravana amb els seus serveis i subministraments (roba de llit, tovalloles, utensilis, productes neteja, etc.).
 • Tot el combustible necessàri per als desplaçaments.
 • Tots els peatges i tuneles.
 • L'ús segons condicions de cert material fotogràfic com a trípodes, dollies, estabilitzador d'imatge.
 • En cas de necessitat per trencament del teu equip, ús de l'equip segons condicions.
 • Assegurança mèdica.
 • Wi-Fi internet durant l'itinerari (encara que és aconsellable que us compreu targeta de dades a l'aeroport).
 • Càmpings que visitem en cas de mal temps.

Que No inclou el viatge:

 • Àpats en restaurants (encara que l'oferta a les illes és mínima).
 • Totes les excursions que es desitgin fer i que variïn l'itinerari.
 • Si alguna nit-dia et ve de gust anar d'hotel.
 • Bitllets d'avió fins Reyjkavik. Vols contractar els bitllets d'avió? Contacta'ns!

**Aquest itinerari no accepta menors d'edat (18anys)

TENS QUALSEVOL DUBTE? CONTACTA AMB NOSALTRES!

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 


						_A7S7454

Punt de trobada

Et vindrem a buscar a l'aeroport de Keflavik (KEF) o a l'internacional de Reyjkavik (RKV).

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Islàndia!

Més informació sobre l'itinerari "Recorre Islàndia en 10 dies. "


Contacta’ns

Contacta'ns