_A7S2438-HDR-Pano
rectangle

Turisteja a Illes Fèroe

Visita les Illes Fèroe en 8 dies.

Què visitarem?

ESPECIAL PER ALS PROFESSIONALS O ELS AMANTS A LA FOTOGRAFIA!

En aquest circuit podrem recorre les Illes Fèroe en autocaravana durant 8 dies.

Dia 1: Arribada i recollida a l'aeroport internacional de les Illes Fèroe de Vagar (FAE). Presentació sobre l'organització del circuit on parlarem del viatge (consells de seguretat, materials que utilitzarem, resoldrem qualsevol dubte, etc..) També organitzarem el circuit en funció del pronòstic del temps. A continuació farem una breu explicació sobre el funcionament de l'autocaravana i ja esterem llestos!! Ens posem en marxa!! 
Ens dirigirem cap al poblat de Gásaladur fent la primera parada a "Casitas", aquí, podrem començar, les nostres primeres fotografies del sol de mitja tarda realitzant tomes aèries i time-lapses. En aquest lloc, tenim la impressionant Cascada Molafossur i el seu poble on pararem per descansar, menjar i dormir.
Dia 2: Després d'esmorzar ens dirigirem direcció a la població de Bour. Aquí i podreu fer fotografies de llarga exposició sobre Bour i la seva Església. A continuació podrem escollir entre dues rutes de Trekking espectaculars:
1- El llac i els seus penya-segats
O bé:
2- Seguir pel camí que ens portarà a un paratge realment espectacular.
Tot això sota el sol de mitjanit ( l'anada i tornada són  unes 7-8 hores aprox.) per això ens emportarem menjar.
A la tornada ens dirigirem cap a la zona on farem el descans i dormirem aquell dia, el càmping Giljanes Hostel (http://www.giljanes.fo/)
Dia 3: Després d'un bon esmorzar visitarem Mykines, l'illa més occidental de les Fèroe, on podrem fotografiar la multitud d'aus migratòries i el seu far. A la tarda-nit en dirigirem cap Saksun, que és un poblet a prop de la costa nord-oest de l'Illa al municipi de Sunda, on aprofitarem per fotografiar-la al millor moment del dia, que és el capvespre, i així poder evitar les aglomeracions de turistes que hi ha durant el dia. Parada per descansar, sopar i dormir.
Dia 4: Avui dia d'excursió! Anirem direcció a Vestmanna (el seu nom en Feroès significa "Homes Occidentals") on des d'allí podrem agafar el ferri i arribar als seus penya-segats. Al vespre anirem cap a la nostra destinació de descans per aquella nit la capital de Thorsvhan que es Kirkjobour on dormirem.
Dia 5: Després d'esmorzar farem un canvi d'illa, des de Thorsvhan anirem a  l'Illa de Kalsoy per visitar i poder fotografiar el seu far. A la tarda i quan menys turisme hi ha, pararem a Miklaladur, població que no supera la quarantena d'habitants i que vol dir "La Gran Vall".
Dia 6: Avui ens toca fotografiar de nit, ja que no hi haurà ningú per la zona. Així durant el dia podrem descansar i dormir. Quan ens aixequem a primera hora de la tarda, anirem a Klaksvik, és la segona població de Fèroe situada al nord de l'Illa. Des d'allí pujarem a la zona de Klakkur on dormirem i podrem fer les sessions de fotografia durant la nit (22:00h-5:00h).
Dia 7: Tornarem de Klaksvik tot passant pels pobles de Funningur on segons conta la tradició, el primer Viking que va colonitzar les Illes Fèroe ho va fer des d'aquesta població. Més tard també visitarem la població de Gjógv, on pujarem pel port de muntanya per poder realitzar un Trekking a Slaettaratindur, la muntanya més alta de Fèroe amb 880 metres d'altura. Avui descansarem i farem la nit a Eioi.
Dia 8: Tornada cap a l'aeroport internacional de les Illes Fèroe de Vagar (FAE) Segons l'hora del vostre vol de tornada, podrem parar a Fossá Gásaladur per realitzar les últimes fotografies d'aquest circuit tan apassionant!

Molt important:
Aquest circuit, està pensat i creat, per als amants o professionals de la fotografia, i que desitgin fer un circuit fotogràfic, per una de les destinacions més impressionants per poder veure,  paisatges  sorprenents,  fauna animal, etc..
Donada la singularitat del país, el circuit és dura a terme amb autocaravana amb una ocupació màxima de 2 persones més el guia/conductor. El fet de poder viatjar amb aquest medi, ens dóna molta independència a l'hora de realitzar sessions fotogràfiques a qualsevol hora del dia o de la nit i en qualsevol indret de l'illa.

Que inclou el viatge:

 • Serveis de guia en Català i conductor les 24h.
 • Ús complet de l'autocaravana amb els seus serveis i subministraments (roba de llit, tovalloles, utensilis, productes neteja, etc.)
 • Tot el combustible necessàri per als desplaçaments.
 • Tots els peatges i tuneles.
 • Excursió amb vaixell a Mykines.
 • Excursió amb vaixell als penya-segats de Westmanna.
 • Ferri a l'Illa de kalsoy.
 • Ús segons condicions de cert material fotogràfic com a trípodes, dollies, estabilitzador d'imatge.
 • En cas de necessitat per trencament del teu equip, ús del meu equip segons condicions.
 • Assegurança mèdica.
 • Wi-Fi internet durant l'itinerari (encara que és aconsellable que us compreu targeta de dades a l'aeroport)
 • Càmpings que visitem en cas de mal temps.

Que No inclou el viatge:

 • Àpats en restaurants (encara que l'oferta a les illes és mínima).
 • Totes les excursions que es desitgin fer i que variïn l'itinerari.
 • Si alguna nit-dia et ve de gust anar d'hotel.
 • Bitllets d'avió fins a les lles Fèroe de Vagar. Vols contractar els bitllets d'avió? Contacta'ns!

**Aquest itinerari no accepta menors d'edat (18anys)

TENS QUALSEVOL DUBTE? CONTACTA AMB NOSALTRES!

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 


						_A7S7414

Punt de trobada

Aeroport internacional de Vagar (FAE) de les Illes Fèroe

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Illes Fèroe!

Més informació sobre l'itinerari "Visita les Illes Fèroe en 8 dies. "


Contacta’ns

Contacta'ns