centre_florencia
rectangle
Descobreix Florència
en català
per 19.9€

Turisteja a Florència

Passeja pel centre de Florència

Què visitarem?

La visita comença en el lloc més cèntric de la ciutat de Florència, l'Antic Fòrum Romà, per continuar cap al riu i creuar-lo, tot passejant vers l'Oltrarno, situat a l'altra banda del riu (zona dels antiquaris, restauradors i escoles d'art). Descobrirem les tres residències de la família Medici, la família més important de la ciutat. Sense ella, Florència no seria la ciutat que és avui dia. Passarem pel pont més vell de la ciutat i parlarem de la seva història, secrets i misteris, fins arribar a la plaça més famosa: la Signoria. Admirarem les seves escultures a l'aire lliure i passarem per carrerons i parts antigues de la ciutat fins arribar a la zona religiosa, davant de l'imponent Duomo i la zona de San Lorenzo.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 


						centre_florencia01

Detalls de l'itinerari

19.9
  • infantil: 5.9€

3h duració aproximada

Punt de trobada

Plaça de la República, sota les voltes davant de la botiga Apple.

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

silvia marques florència + toscana

Hola! Sóc la Silvia, nascuda a Terrassa. Vaig estudiar Història de l’Art a la Universitat de Barcelona on, mentrestant, treballava fent visites guiades a les exposicions d’alguns dels principals museus de la ciutat. Com que des del primer moment em vaig enamorar de l’art italià, vaig decidir mudar-me a la Toscana, on em vaig convertir en guia turística. Visc en aquesta meravellosa regió des del 2010 i n'estic encantada. La bellesa i la riquesa cultural són infinites i hi ha moltíssimes ciutats i petits pobles (“borghi”) que us enamoraran, tant si sou apassionats de l'art i de la història com si ho sou del paisatge, l'enogastronomia i les tradicions. Adoro conèixer gent nova, compartir experiències i em faria molt feliç acompanyar-vos i guiar-vos durant el vostre descobriment de la Toscana.

Informació dels guies

firenze

Hola! Em dic Meritxell, sóc del Penedès i visc a Florència des de fa 4 anys. Quan era petita vaig tenir la fortuna de descobrir el que es convertiria més endavant en la meva més gran passió, l'Art! Estic llicenciada en Història de l'Art, i especialitzada amb un Màster de Gestió de Turisme Cultural i un Curs sobre Museologia i Museografia per la Universitat Oberta de Catalunya. Després d'estalviar bastant, vaig posar el meu gran somni a la maleta, i vaig comprar un vol només d'anada cap a Florència. En aquesta meravellosa ciutat em vaig quedar, visitant, admirant i coneixent cada racó que la ciutat. Finalment, vaig decidir aconseguir el títol de Guia Turística Oficial Nacional, especialitzada en Florència i Província, i que, actualment estic ampliant al territori de Roma. Això em permet de mostrar la meva passió als altres i acompanyar a les persones durant el seu viatge per Itàlia.

Altres itineraris a la ciutat de Florència

Contacta'ns