Capçelera_Cesis_ruta_turistica
rectangle

Turisteja a Cesis

Preus especials a Cesis per Setmana Santa

Què visitarem?

Ens trobarem a la plaça Vienibas Laukums, des d'on iniciarem l'itinerari cap al centre medieval de Cesis, el qual es manté intacte després de segles de guerres  i  adversitats. Passarem pel carrer major (Rigas iela), des d'on descobrirem una barreja encantadora d'edificis del S. XVIII i cafeteries d'allò més hípster.         
En arribar a la plaça de la vila (Rozu Laukums), contemplarem la majestuosa església de Sant Joan, una obra arquitectònica del segle XIII que es  conserva pràcticament intacte. A continuació en dirigirem cap al punt més emblemàtic de la vila de Cesis: el castell medieval que fou durant els segles XIII-XVI principal baluard defensiu de l'Orde Livonià (símbol de poder al Bàltic) i residència principal del seu Senyor. Visitarem l'exterior del castell juntament amb el  seu parc aristocràtic construït al més pur estil del romanticisme decimonònic, on finalitzarem el recorregut.

 


						Cesis1

Punt de trobada

A la plaça de Vienības Laukums, 10 minuts abans de la sortida

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Cesis!

Més informació sobre l'itinerari "Preus especials a Cesis per Setmana Santa"


Contacta’ns

Informació dels guies

foto

Hola! Sóc l'Oriol, el vostre guia oficial per Letònia. Des de fa una dècada, he viscut i viatjat per diferents indrets de la vella Europa: de les Highlands escoceses al cor del Bàltic, establint-me a la ciutat de Riga on visc i treballo com a fotògraf i guia turístic. Combinant la meva passió per la història, l'art i la filosofia, us descobriré una ciutat eclèctica i sorprenent que ha aconseguit preservar una essència única al llarg de segles d'història convulsa. Coneguda al seu dia com "El París del Nord", Riga té una atmosfera especial, on el passat medieval i el present cosmopolita es troben en una harmonia singular: una harmonia de carrers, places i bellesa arquitectònica que de ben segur farà de la vostra visita una experiència única. També podreu visitar amb mi, la ciutat de Cesis, una encantadora vila medieval que s'ha mantingut intacte després d'incomptables guerres, incendis i setges de tota mena. El que va ser al seu dia centre de domini i poder al Bàltic amb la seva imponent fortalesa medieval, Cesis és avui un indret especial on passat i present es troben en una harmonia singular: una harmonia de petits carrers i joies arquitectòniques que no us deixarà indiferents...Us espero per visitar junts les ciutats de Riga i Cesis! Turistejaencatalà!

Contacta'ns