Cesis5
rectangle

Turisteja a Cesis

Passeja't per la ciutat de Cesis

Què visitarem?

Ens trobarem a la plaça Vienibas Laukums, des d'on iniciarem l'itinerari cap al centre medieval de Cesis, el qual es manté intacte després de segles de guerres  i  adversitats. Passarem pel carrer major (Rigas iela), des d'on descobrirem una barreja encantadora d'edificis del S. XVIII i cafeteries d'allò més hípster.         
En arribar a la plaça de la vila (Rozu Laukums), contemplarem la majestuosa església de Sant Joan, una obra arquitectònica del segle XIII que es  conserva pràcticament intacte. A continuació en dirigirem cap al punt més emblemàtic de la vila de Cesis: el castell medieval que fou durant els segles  
XIII-XVI principal baluard defensiu de l'Orde Livonià (símbol de poder al Bàltic) i residència principal del seu Senyor. Visitarem l'exterior del castell juntament amb el  seu parc aristocràtic construït al més pur estil del romanticisme decimonònic, on finalitzarem el recorregut.

Preu per persona: 19€

Durada: 1'50 hores


					Cesis1

Punt de trobada

A la plaça de Vienības Laukums, 10 minuts abans de la sortida

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Cesis!

Més informació sobre l'itinerari "Passeja't per la ciutat de Cesis"


Contacta’ns

Informació dels guies

uri-PR-03

Des de Sabadell fins a les Highlands escoceses, dels Balcans i el nord d'Àfrica al cor de la vella Europa; des de Catalunya fins al cor del Bàltic. Vaig estudiar direcció cinematogràfica i filosofia contemporània a Praga i Barcelona, respectivament; disciplines que han acompanyat sempre la meva passió pel turisme i l'experiència del viatge. Després de vora una dècada d'experiències i viatges a l'esquena m'he estabilitzat a Riga, a on visc i treballo com a fotògraf de retrat i esdeveniments diversos, la qual cosa compagino amb el guiatge a través de rutes fotogràfiques personalitzades per a viatgers i apassionats de la fotografia en general. Anima't, vine a Riga i Turistejaencatalà!

Altres itineraris a la ciutat de Cesis

Contacta'ns