Capçelera_Cesis_ruta_turistica
rectangle

Turisteja a Cesis

Visita la Ciutat de Cesis

Què visitarem?

Ens trobarem a la plaça Vienibas Laukums, des d'on iniciarem l'itinerari cap al centre medieval de Cesis, el qual es manté intacte després de segles de guerres  i  adversitats. Passarem pel carrer major (Rigas iela), des d'on descobrirem una barreja encantadora d'edificis del S. XVIII i cafeteries d'allò més hípster.         
En arribar a la plaça de la vila (Rozu Laukums), contemplarem la majestuosa església de Sant Joan, una obra arquitectònica del segle XIII que es  conserva pràcticament intacte. A continuació en dirigirem cap al punt més emblemàtic de la vila de Cesis: el castell medieval que fou durant els segles XIII-XVI principal baluard defensiu de l'Orde Livonià (símbol de poder al Bàltic) i residència principal del seu Senyor. Visitarem l'exterior del castell juntament amb el  seu parc aristocràtic construït al més pur estil del romanticisme decimonònic, on finalitzarem el recorregut.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.
 

 


						Cesis1

Punt de trobada

A la plaça de Vienības Laukums, 10 minuts abans de la sortida

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Cesis!

Més informació sobre l'itinerari "Visita la Ciutat de Cesis"


Contacta’ns

Contacta'ns