Reserva de Sebes
rectangle

Turisteja a Catalunya

Visita ornitocultural per Sebes-Flix SI

Què visitarem?

Des del punt de trobada ens dirigirem cap a la Passera del Canyissar per a donar un cop d'ull al Toll de Sebes, una zona d'aigües obertes totalment envoltada de vegetació aquàtica; en acabat tornarem al mas i seguirem paral·lelament a l'Ebre per tal de visitar una àrea de conreus i brolles. Passejarem per un camí rural fins a arribar al Mas de Pitoia fins a la passera que dóna accés a l'Aguait lo Galatxo que hi ha un magnífic bosc de ribera. Tornarem enrere cap a l'est pel camí de Sebes fins que trobem un trencant a l'esquerra que puja entre dues cases enrunades, Barraca de Cullera; l'agafarem per anar a donar un cop d'ull a la petita pineda, la Cloratita. Tornarem al camí de Sebes fins a arribar al punt de sortida, des d'on encara podríem pujar una miqueta per la Vall de Sant Joan, en funció de què hàgim vist fins aquest moment, de l'hora i de les energies dels participants.

En aquesta visita observarem canyissars i altra vegetació ripària, tamarigars, bosc de ribera, brolles mediterrànies, conreus de secà amb predomini d'oliveres, petites pinedes, construccions rurals i alguns marges de pedra seca.


*NOTA: Quan els guies ho creguin convenient faran variacions mínimes dins de l’itinerari general per tal d’optimitzar la sortida. Totes les sortides són accessibles i sense dificultat. El temps previst és tot un matí: el recorregut es fa a ritme de passejada, amb aturades sovintejades; una ruta de 5 km, posem per cas, pot durar ben bé 3 hores o més, si bé la durada no es pot precisar massa perquè depèn de com es deixin veure els ocells i d’altres factors imprevisibles. Visita no recomanada per a menors de 12 anys.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.
 


						Martinet_blanc2
Contacta'ns