15668773Master
rectangle

Turisteja a Catalunya

Visita ornitocultural per la Devesa – Sant Daniel SI

Què visitarem?

Des del punt de trobara passarem a travessar el Riu Onyar pel Pont de Pedret. Seguirem pel Carrer de Palamós i girarem a mà dreta pel Carrer del Bellaire; una mica més endavant girarem a l'esquerra i tot seguit a la dreta per agafar el carrer del Riu Galligants; seguirem pel Carrer de Santa Llúcia i pel Carrer de Sant Daniel fins que, arribats al Monestir de Sant Daniel, seguirem pel Carrer de les Monges, tot mantenint-nos a tocar dels camps, fins a enllaçar amb el camí de la Font de Ferro. Passat Can Roure agafarem el trencant a mà esquerra cap a Can Llinars, des d'aquí anirem pel Camí dels Àngels i el Carrer de Sant Daniel fins a arribar al punt per on havíem vingut, que desfarem fins a la Devesa.

En funció de l'hora i de què hàgim vist, podrem travessar el Ter per la Passera de Fontajau i resseguirem la riba en direcció a la Riera dels Bullidors o una mica més enllà. Acabarem el recorregut travessant novament el riu pel carrer del Pont de la Barca i tornant al punt de trobada, on aprofitarem per aturar-nos una estona a La Rosaleda i seure per a repassar i fer la llista del que haurem vist, i prendre alguna cosa.

En aquesta visita observarem el riu, bosc de ribera, masies rurals amb camps de conreu i bosquines, parc urbà i també zona urbana.
 

*NOTA: Quan els guies ho creguin convenient faran variacions mínimes dins de l’itinerari general per tal d’optimitzar la sortida. Totes les sortides són accessibles i sense dificultat. El temps previst és tot un matí: el recorregut es fa a ritme de passejada, amb aturades sovintejades; una ruta de 5 km, posem per cas, pot durar ben bé 3 hores o més, si bé la durada no es pot precisar massa perquè depèn de com es deixin veure els ocells i d’altres factors imprevisibles. Visita no recomanada per a menors de 12 anys.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.
 


						girona-21

Punt de trobada

Local que està al costat de l’entrada dels Jardins de la Devesa

Contacta'ns