mnac-barcelona-1509106559-1510319944
rectangle
Descobreix Catalunya
en català
per 19€

Turisteja a Catalunya

Visita ornitocultural per Montjuïc

Què visitarem?

Des del punt de trobada ens dirigirem cap al carrer del Castell i entrarem al parc per on iniciarem la volta al Castell per la banda del mar i pels jardins que envolten la muralla, fins a arribar al Fossat de Santa Eulàlia; des d'aquest punt tornarem cap enrere per dins de la pineda fins al Mirador del Migdia; realitzant una parada tècnica a la Caseta del Migdia, des d'on baixarem pel Carrer del Molí i Passeig del Migdia, fins als Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer, on anirem seguint el recorregut de les bassetes pendents dels ocells, dels amfibis i dels rèptils que hi podem trobar. En aquest punt farem la llista del que hem vist i donarem la sortida per acabada; si cal, tornarem al punt de trobada pel Carrer dels Tarongers, Passeig del Migdia i Carrer del Castell.

En aquesta visita podrem observar pinedes, herbassars solells amb algunes figueres i canyes, un penya-segat litoral, castell emmurallat i jardins urbans que inclouen un petit reducte de basses d'origen natural.
 

*NOTA: Quan els guies ho creguin convenient faran variacions mínimes dins de l’itinerari general per tal d’optimitzar la sortida. Totes les sortides són accessibles i sense dificultat. El temps previst és tot un matí: el recorregut es fa a ritme de passejada, amb aturades sovintejades; una ruta de 5 km, posem per cas, pot durar ben bé 3 hores o més, si bé la durada no es pot precisar massa perquè depèn de com es deixin veure els ocells i d’altres factors imprevisibles. Visita  no recomanada per a menors de 12 anys.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.
 


						fossat5

Detalls de l'itinerari

19
  • infantil: 17€

4h duració aproximada

Punt de trobada

Si en aquell moment plogués, el punt de trobada seria la parada Castell del telefèric de Montjuïc

Contacta'ns