mnac-barcelona-1509106559-1510319944
rectangle
Descobreix Catalunya
en català
per 19€

Turisteja a Catalunya

Visita ornitocultural per Montjuïc

Què visitarem?

Des del punt de trobada ens dirigirem cap al carrer del Castell i entrarem al parc per on iniciarem la volta al Castell per la banda del mar i pels jardins que envolten la muralla, fins a arribar al Fossat de Santa Eulàlia; des d'aquest punt tornarem cap enrere per dins de la pineda fins al Mirador del Migdia; realitzant una parada tècnica a la Caseta del Migdia, des d'on baixarem pel Carrer del Molí i Passeig del Migdia, fins als Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer, on anirem seguint el recorregut de les bassetes pendents dels ocells, dels amfibis i dels rèptils que hi podem trobar. En aquest punt farem la llista del que hem vist i donarem la sortida per acabada; si cal, tornarem al punt de trobada pel Carrer dels Tarongers, Passeig del Migdia i Carrer del Castell.

En aquesta visita podrem observar pinedes, herbassars solells amb algunes figueres i canyes, un penya-segat litoral, castell emmurallat i jardins urbans que inclouen un petit reducte de basses d'origen natural.
 

*NOTA: Quan els guies ho creguin convenient faran variacions mínimes dins de l’itinerari general per tal d’optimitzar la sortida. Totes les sortides són accessibles i sense dificultat. El temps previst és tot un matí: el recorregut es fa a ritme de passejada, amb aturades sovintejades; una ruta de 5 km, posem per cas, pot durar ben bé 3 hores o més, si bé la durada no es pot precisar massa perquè depèn de com es deixin veure els ocells i d’altres factors imprevisibles. Visita  no recomanada per a menors de 12 anys.


						fossat5

Detalls de l'itinerari

19
  • infantil: 17€

4h duració aproximada

Punt de trobada

Si en aquell moment plogués, el punt de trobada seria la parada Castell del telefèric de Montjuïc

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Contacta'ns