356e703c9422fa033381d465cedcb588
rectangle
Descobreix Catalunya
en català
per 19.9€

Turisteja a Catalunya

Visita ornitocultural pel Parc de la Mitjana de Lleida

Què visitarem?

Si estàs sol com un mussol, et passes el dia fent volar coloms, tens el cap ple de pardals, et diuen que estàs tocat de l’ala, o simplement vols saber què és un corconer, un girapins, una vinjolita, o un safraner, no facis el passerell. No et perdis la sortida ornitolingüística! No et donarem garsa per perdiu.

Des del punt de trobada ens dirigirem cap a l'Avinguda de Tortosa i Avinguda Pearson. Un cop arribem entrarem al Parc de la Mitjana, on passejarem pel Bosc de Ribera, travessarem el Pont de ferro sobre el riu Segre i visitarem la Bassa Gran i rodalia; sortint del parc ens aturarem al cafè El Parc per a fer la llista del que hem observat; qui vulgui pot acabar la sortida aquí, si no tornarem cap al punt de trobada. Si no hi ha ningú amb problemes de mobilitat, hi ha l'opció d'allargar una mica la ruta seguint cap a la Bassa Gran per acabar de veure el bosc de l'altra riba i tornar pel Camí de Grenyana, creuar el Canal de Seròs, i tornar a creuar el Segre pel Pont de Pardinyes, arribant al final de la visita.

En aquesta visita podrem observar el riu Segre i els braços fluvials, bosc de ribera amb bardisses, prats, basses, parc urbà i la zona urbana, a més a més l'itinerari ampliat segueix per una part d'horta (fruiterars). 
 

*NOTA: Quan els guies ho creguin convenient faran variacions mínimes dins de l’itinerari general per tal d’optimitzar la sortida. Totes les sortides són accessibles i sense dificultat. El temps previst és tot un matí: el recorregut es fa a ritme de passejada, amb aturades sovintejades; una ruta de 5 km, posem per cas, pot durar ben bé 3 hores o més, si bé la durada no es pot precisar massa perquè depèn de com es deixin veure els ocells i d’altres factors imprevisibles.  Cal dur roba i calçat adequat; a l'hivern és importatn dur guants que abriguin ja que els binocles poden refredar molt les mans. Cal dur aigua i recomanable alguna cosa de menjar. I binocles qui els tingui. Visita no recomanada per a menors de 15 anys.

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.
 


						Mallerenga_blava

Detalls de l'itinerari

19.9
  • infantil: 15.9€

4h duració aproximada

Punt de trobada

Davant del Pavelló

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Contacta'ns