fires_mercats
rectangle

Turisteja a Catalunya

Mercat de Santa Llúcia i gòtic de Barcelona

Què visitarem?

Mercat Nadalenc a Barcelona: La Fira de Santa Llúcia. 

Poques fires i tradicions estan tant arrelades a la ciutat de Barcelona com la Fira de Santa Llúcia, celebrada cada any des de finals de novembre fins el 23 de desembre. L’origen d’aquesta fira ve donat per la gran tradició pessebrista que hi ha hagut sempre a Catalunya. Sabeu quan es va celebrar per primera vegada i quan durava inicialment la fira? Veniu a la visita i us ho explicarem! 

La fira s’ubica devant del Plà de la Seu a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona i consta de més de 280 parades disposades per sectors segons els articles que tinguin en venda com pessebres i figures – entre les quals no falta mai el famós caganer, artesanía, molsa, etc.

Per arribar devant de la Catedral, farem un recorregut a peu pels llocs més emblemàtics d’una part del Barri Gòtic.

El punt de trobada será la Plaça Catalunya, devant del Hard Rock café. Com no pot ser d’altra manera, començarem la nostre passejada “ramblejant”. Des de la Font de Canaletes baixarem per La Rambla fins al Pla de l’Os. Anirem explicant anècdotes mentre anem Rambla avall. Passarem per devant del mercat de la Boquería i arribarem al Pla de l’Ós i al Liceu. Des d’aquí ens desviarem per anar a parar a l’Esglèsia de Santa Maria del Pi i a la Plaça Sant Jaume des d’on enfilarem fins la Catedral.

Arribarem fins al mercat de Santa Caterina per poder admirar la coberta d’Enric Miralles inspirada en Gaudí i finalment ens endinsarem de ple a la Fira de Santa Llúcia.

Aquest és un recorregut bàsicament d’exteriors.

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						2012(7)

Punt de trobada

Davant el Hard Rock Cafè de Plaça Catalunya, 15 minuts abans de la sortida

Contacta'ns