berlin11
rectangle

Turisteja a Berlín

Berlín, un passeig per la història

Què visitarem?

Descobreix, en 3 hores, tot el que no et pots perdre d’una de les metròpolis més apassionants d’Europa.

Ens trobem a la Porta de Brandenburg, just davant del punt d’informació, sota la mateixa Porta, i visitarem els llocs més representatius de la ciutat tot recordant la història que l’ha marcat. Recorrerem pas a pas el segle XX fins arribar al Berlín actual, ciutat en constant moviment, cosmopolita i de gran efervescència cultural.

Què visitarem? La famosa Porta de Brandenburg, el Reichstag i el Parlament Alemany, el Monument Commemoratiu als Jueus Assassinats a Europa, el lloc on es trobava el búnker de Hitler, el conegut Mur de Berlín, l'Antic Ministeri d’Aviació, el Check Point Charlie, la Gendarmenmarkt i el Mercat dels Gendarmes, la Bebelplatz, i també podrem veure-hi l'lla dels Museus.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 


						Berlin-Guies

Punt de trobada

Porta de Brandenburg, davant del Punt d’Informació, just sota la Porta. 15 minuts abans de la sortida

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Berlín!

Més informació sobre l'itinerari "Berlín, un passeig per la història"


Contacta’ns

Informació dels guies

Minivan_Perfil2

Guten Tag! Som la Berta i l'Arantza. Ens vam conèixer a Berlin l'any 2013 i ràpidament vam veure que teníem una mirada en comú d'aquesta ciutat; el seu passat ens fascina, la seva evolució ens entusiasma i la seva actualitat ens atrapa i no deixa que marxem. Una ciutat en constant moviment, com nosaltres, que des de llavors no hem parat d'innovar i evolucionar. Vam començar fent rutes a peu pel centre de Berlin i amb el temps hem ampliat els nostres coneixements sobre la història i la cultura. Avui en dia oferim visites guiades també en el nostre propi mini bus i hem obert el radi a ciutats properes com Potsdam i Dresde. En tot aquest procés de canvi hi ha però una constant; el nostre amor per la ciutat i per la nostra feina. Deixa'ns que ho compartim amb tu!

Informació dels guies

Contacta'ns