Sachsenhausen_antiguo_campo_de_concnetracion
rectangle

Turisteja a Berlín

Itinerari privat per Sachsenhausen, antic camp de concentració

Què visitarem?

Et recollim al teu hotel o al lloc que tu vulguis. Itinerari privat, màxim 7 persones per vehicle.

Sachsenhausen va ser, per la seva proximitat amb Berlín, un dels camps de concentració més importants dins del sistema de camps de concentracions nazis. Va ser construït per a l’empresonament massiu d’opositors polítics, minories ètniques i religioses, homosexuals, presoners de guerra i persones considerades biològicament i socialment inferiors al Tercer Reich. Tots ells van ser utilitzats com a mà d’obra esclava per a l’economia de guerra i per a l’economia del Reich. Aproximadament 20.000 presoners van morir a conseqüència de les infrahumanes condicions de vida i el maltractament constant aplicat per part dels soldats de les SS.

Què visitarem?

  • Torre A (torre principal de vigilància)
  • Casino de les SS
  • Comandància
  • Plaça de revista
  • Barracons dels presoners
  • Antiga cuina
  • Pista per provar calçat
  • Ciments de l’estació Z, instal·lació d’extermini
  • Infermeria i sala de patologia

Vols afegir-hi més hores al recorregut? Demana'ns més informació.
Preu per vehicle.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						Sachsenhausen_vallas2_antiguo_campo_de_concentracion

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Berlín!

Més informació sobre l'itinerari "Itinerari privat per Sachsenhausen, antic camp de concentració"


Contacta’ns

Informació dels guies

Minivan_Perfil2

Guten Tag! Som la Berta i l'Arantza. Ens vam conèixer a Berlin l'any 2013 i ràpidament vam veure que teníem una mirada en comú d'aquesta ciutat; el seu passat ens fascina, la seva evolució ens entusiasma i la seva actualitat ens atrapa i no deixa que marxem. Una ciutat en constant moviment, com nosaltres, que des de llavors no hem parat d'innovar i evolucionar. Vam començar fent rutes a peu pel centre de Berlin i amb el temps hem ampliat els nostres coneixements sobre la història i la cultura. Avui en dia oferim visites guiades també en el nostre propi mini bus i hem obert el radi a ciutats properes com Potsdam i Dresde. En tot aquest procés de canvi hi ha però una constant; el nostre amor per la ciutat i per la nostra feina. Deixa'ns que ho compartim amb tu!

Informació dels guies

Contacta'ns