Potsdam_Palacio_Nuevo copy
rectangle

Turisteja a Berlín

Itinerari privat per Potsdam, ciutat de palaus

Què visitarem?

Et recollim al teu hotel o al lloc que tu vulguis. Itinerari privat, màxim 7 persones per vehicle.

Pel seu entorn natural i per la proximitat amb Berlín, Potsdam va ser la ciutat escollida com a lloc residencial per la família reial prussiana i el lloc on Frederic II el Gran va fer construir el “petit Versalles”. A l’any 1945 també va ser escollida per Churchill, Truman i Stalin per celebrar la conferencia de Potsdam, una conferència que marcà la història del S.XX. Per la seva història i pel conjunt arquitectònic format per 500 hectàrees de jardins i 150 construccions de la reialesa, Potsdam va ser catalogada com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1990.

Què visitarem?

  • Jardins Nous
  • Palau Cecilienhof*
  • Pont dels espies
  • Barri Holandès
  • Centre històric i Porta de Brandenburg
  • Jardins y Palau de Sanssouci*
  • Palau Nou*
  • Molí Holandès

*L’itinerari és panoràmic, no es visita l’interior dels palaus. Existeix la possibilitat d’afegir l’entrada com a servei extra.

Vols afegir-hi més hores al recorregut? Demana'ns més informació.
Preu per vehicle.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						Potsdam_casa

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Berlín!

Més informació sobre l'itinerari "Itinerari privat per Potsdam, ciutat de palaus"


Contacta’ns

Informació dels guies

Minivan_Perfil2

Guten Tag! Som la Berta i l'Arantza. Ens vam conèixer a Berlin l'any 2013 i ràpidament vam veure que teníem una mirada en comú d'aquesta ciutat; el seu passat ens fascina, la seva evolució ens entusiasma i la seva actualitat ens atrapa i no deixa que marxem. Una ciutat en constant moviment, com nosaltres, que des de llavors no hem parat d'innovar i evolucionar. Vam començar fent rutes a peu pel centre de Berlin i amb el temps hem ampliat els nostres coneixements sobre la història i la cultura. Avui en dia oferim visites guiades també en el nostre propi mini bus i hem obert el radi a ciutats properes com Potsdam i Dresde. En tot aquest procés de canvi hi ha però una constant; el nostre amor per la ciutat i per la nostra feina. Deixa'ns que ho compartim amb tu!

Informació dels guies

Contacta'ns