Aarhus portada1
rectangle

Turisteja a Ârhus

Visita la ciutat d'Aarhus

Què visitarem?

Ens trobarem a les escales de la nova biblioteca d'Aarhus, on us mostraré, una escultura que es contempla d'una altra forma. Anirem caminant fins a la plaça dels bisbes on observarem la façana modernista del teatre de la ciutat i, després visitarem la catedral d'Århus (una de les més grans i  antigues d'Escandinàvia). A la sortida de la catedral aprofitarem per visitar un museu Viking i després passejarem per l'anomenat: «barri llatí». L'excursió acaba amb un recorregut pel vestíbul del ARoS (el museu d'art modern, segon més visitat del país) i per finalitzar visitarem  l'ajuntament d'Århus, joia del funcionalisme i, dissenyat per l'Arne Jacobsen i decorat pel Hans J. Wegner (dos dels més prestigiosos arquitectes i dissenyadors danesos de renom mundial), per cert, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. 

 

 

 


						Aarhus1

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Ârhus!

Més informació sobre l'itinerari "Visita la ciutat d'Aarhus"


Contacta’ns

Informació dels guies

1520504848342

Sóc la Sònia, visc i treballo, des de fa 7 anys a la ciutat d' Aarhus, una de les ciutats més antigues d'Escandinàvia. Treballo com a guia turístic oficial. Aquest treball em dóna l'oportunitat de conèixer molta gent i estar en contacte, alhora, amb altres cultures i, que gaudeixo molt! (M'ha donat i em dóna l'oportunitat d'aprofundir en la història i la cultura de Dinamarca i, sobretot, de la ciutat de Århus i voltants). Animeu-vos a turistejar en Català per "la gran ciutat més petita del món" (com diuen els aarhusians) i, que va ser la capital europea de la cultura el passat 2017 (Aarhus) i, a descobrir la interessant història i els vells paratges, que van formar part de la història vikinga, a la península de Jutlàndia.

Contacta'ns