Momu exterior
rectangle

Turisteja a Ârhus

Visita al museu Moesgaard (MOMU)

Què visitarem?

Visitarem a un dels museus antropològics i d'història cultural, més popular d'Escandinàvia, on podrem gaudir del Museu Moesgaard. Visitar el Moesgaard és, alhora una experiència arquitectònica excepcional enmig d'una bella zona natural, on podrem contemplar una petita església víkinga. El museu exhibeix exposicions arqueològiques i etnogràfiques internacionals amb diferents presentacions del patrimoni cultural més interessant del món. Aquesta visita inclou una petita parada per fer un cafè, a la mateixa cafeteria del museu o a un vell molí que hi és, per la mateixa zona (Skovmøller).

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament. No es reemborsaran en cap cas les entrades obtingudes.

 


						Momu

Punt de trobada

A la porta principal del museu Moesgaard.

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Ârhus!

Més informació sobre l'itinerari "Visita al museu Moesgaard (MOMU)"


Contacta’ns

Informació dels guies

1520504848342

Sóc la Sònia, visc i treballo, des de fa 7 anys a la ciutat d' Aarhus, una de les ciutats més antigues d'Escandinàvia. Treballo com a guia turístic oficial. Aquest treball em dóna l'oportunitat de conèixer molta gent i estar en contacte, alhora, amb altres cultures i, que gaudeixo molt! (M'ha donat i em dóna l'oportunitat d'aprofundir en la història i la cultura de Dinamarca i, sobretot, de la ciutat de Århus i voltants). Animeu-vos a turistejar en Català per "la gran ciutat més petita del món" (com diuen els aarhusians) i, que va ser la capital europea de la cultura el passat 2017 (Aarhus) i, a descobrir la interessant història i els vells paratges, que van formar part de la història vikinga, a la península de Jutlàndia.

Contacta'ns