Aarhus por
rectangle

Turisteja a Ârhus

Recorregut històric per Aarhus

Què visitarem?

Descobrirem el patrimoni d'Aarhus en un recorregut a peu pel nucli antic. Visitarem la catedral i veurem un model d'Aarhus tal com va aparèixer al segle X al Museu Viking. Passejarem pel Barri Llatí i visitarem, una petita l'església de pedra (única en Escandinàvia), descoberta per sota d'una església del segle XII.
La primera parada és la catedral d'Aarhus. Iniciada l'any 1190 i inacabada fins al segle XVI, Aarhus Domkirke és l'església més llarga i més alta de Dinamarca. L'interior presenta frescos dels segles XIV, XV i XVI, així com un altar del segle XV tallat pel mestre de Lübeck Bernt Notke
Des de la catedral, passejarem pel «Barri Llatí», el districte més antic de la ciutat i, on passejarem per les cases mercantils i els patis del segle XVIII que eren un habitatge i un magatzem parcial. Va ser aquí on la industrialització de la ciutat va iniciar un procés que portaria a Aarhus a destacar com el port més gran de Dinamarca i la segona ciutat més gran del país (Aquí també es podria parar per a fer un cafè?)
També anirem caminant fins a l'ARoS, el museu d'art modern, segon més visitat del país, i de camí travessarem un dels carrers més vistosos i populars de l'època del Hans Christian Andersen i conegut com: Møllestien.

Preu per persona: 19€

Durada: 4 hores


					Aarhus portada

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Ârhus!

Més informació sobre l'itinerari "Recorregut històric per Aarhus"


Contacta’ns

Informació dels guies

1520504848342

Sóc la Sònia, visc i treballo, des de fa 7 anys a la ciutat d' Aarhus, una de les ciutats més antigues d'Escandinàvia. Treballo com a guia turístic oficial. Aquest treball em dóna l'oportunitat de conèixer molta gent i estar en contacte, alhora, amb altres cultures i, que gaudeixo molt! (M'ha donat i em dóna l'oportunitat d'aprofundir en la història i la cultura de Dinamarca i, sobretot, de la ciutat de Århus i voltants). Animeu-vos a turistejar en Català per "la gran ciutat més petita del món" (com diuen els aarhusians) i, que va ser la capital europea de la cultura el passat 2017 (Aarhus) i, a descobrir la interessant història i els vells paratges, que van formar part de la història vikinga, a la península de Jutlàndia.

Contacta'ns