amsterdam_antic
rectangle

Turisteja a Amsterdam

Visita privada pel casc antic d'Amsterdam

Què visitarem?

Tour personalitzat (màxim 4 persones)!

 

Des de 2010, el casc antic d'Amsterdam forma part del llistat de patrimoni de la humanitat de la UNESCO. Això fa que el centre de la ciutat és conservi extremadament bé i que durant la nostra visita puguem aprendre moltes coses sobre la societat, la forma de viure, la cultura i la història d'Amsterdam, i també d'Holanda.

A través del nostre passeig per alguns dels punts més importants de la ciutat, com podria ser la Plaça Dam, el Mercat Nou, el Barri Vermell, l'Església Vella i l'Antic Orfenat… podrem gaudir de la ciutat i deixar-nos endur per aquest saber fer dels neerlandesos, que un dia van dominar el món marítim.

Una visita que us sorprendrà de tal manera que voldreu tornar un altre cop!

Des de 2010, el casc antic d'Amsterdam forma part del llistat de patrimoni de la humanitat de la UNESCO. Això fa que el centre de la ciutat és conservi extremadament bé i que durant la nostra visita puguem aprendre moltes coses sobre la societat, la forma de viure, la cultura i la història d'Amsterdam, i també d'Holanda. A través del nostre passeig per alguns dels punts més importants de la ciutat, com podria ser la Plaça Dam, el Mercat Nou, el Barri Vermell, l'Església Vella i l'Antic Orfenat… podrem gaudir de la ciutat i deixar-nos endur per aquest saber fer dels neerlandesos, que un dia van dominar el món marítim. * Una visita que us sorprendrà de tal manera que voldreu tornar un altre cop.

 

***Taxa turística de 1.5€ per persona no inclosa en el preu***

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.

 

 


						<br />
<b>Deprecated</b>:  Function create_function() is deprecated in <b>/home/Guies/web/guies.cat/public_html/application/core/functions.php</b> on line <b>109</b><br />
amsterdam_antic01 (1)

Punt de trobada

Església de Sant Nicolau, 15 minuts abans de la sortida

Consulta per la disponibilitat de guies en català per la ciutat de Amsterdam!

Més informació sobre l'itinerari "Visita privada pel casc antic d'Amsterdam"


Contacta’ns

Contacta'ns