Amsterdam
rectangle
Descobreix Amsterdam
en català
per 24€

Turisteja a Amsterdam

Visita l'Amsterdam Jueva

Què visitarem?

Fins a la segona Guerra Mundial, els Països Baixos havia sigut la segona casa dels jueus, els quals durant segles havien fugit d'altres països on se'ls perseguia. En aquesta visita passejarem per la Comunitat Jueva, i us explicarem tota la seva història des de la seva arribada a la ciutat. Passarem pels seus carrers, places com la Waterlooplein, esglésies com la Zuiderkerk, les cases dels no jueus com la de Rembrandt i parcs on i podrem trobar monuments dedicats a aquesta comunitat.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						Amsterdam

Detalls de l'itinerari

24
  • infantil: 5€

2h duració aproximada

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

vanessa barbera

Hola des d'Amsterdam! Em dic Vanessa i seré la vostra guia, i visitarem junts aquest meravellós indret. Em considero molt propera, xerraire i, perquè no dir-ho, simpaticota. Sóc del cor de Catalunya, però des de fa 8 anys visc en aquest país que s'ha fet a ell mateix: Holanda. La cultura, l'art, la història i els fets curiosos són la meva debilitat. Junts visitarem tots els indrets de la ciutat d'Amsterdam i també podrem fer altres activitats típiques d'aquesta ciutat. Veniu a turistejar per Amsterdam... Us hi espero!

Contacta'ns