amsterdam_antic
rectangle
Descobreix Amsterdam
en català
per 24€

Turisteja a Amsterdam

Recorre el casc antic d'Amsterdam

Què visitarem?

Des de 2010, el casc antic d'Amsterdam forma part del llistat de patrimoni de la humanitat de la UNESCO. Això fa que el centre de la ciutat és conservi extremadament bé i que durant la nostra visita puguem aprendre moltes coses sobre la societat, la forma de viure, la cultura i la història d'Amsterdam, i també d'Holanda. A través del nostre passeig per alguns dels punts més importants de la ciutat, com podria ser la Plaça Dam, el Mercat Nou, el Barri Vermell, l'Església Vella i l'Antic Orfenat… podrem gaudir de la ciutat i deixar-nos endur per aquest saber fer dels neerlandesos, que un dia van dominar el món marítim. * Una visita que us sorprendrà de tal manera que voldreu tornar un altre cop.

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						amsterdam_antic01

Detalls de l'itinerari

24
  • infantil: 5€

2h duració aproximada

Punt de trobada

Esglèsia de Sant Nicolau

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

vanessa barbera

Hola des d'Amsterdam! Em dic Vanessa i seré la vostra guia, i visitarem junts aquest meravellós indret. Em considero molt propera, xerraire i, perquè no dir-ho, simpaticota. Sóc del cor de Catalunya, però des de fa 8 anys visc en aquest país que s'ha fet a ell mateix: Holanda. La cultura, l'art, la història i els fets curiosos són la meva debilitat. Junts visitarem tots els indrets de la ciutat d'Amsterdam i també podrem fer altres activitats típiques d'aquesta ciutat. Veniu a turistejar per Amsterdam... Us hi espero!

Contacta'ns