amsterdam_bici
rectangle
Descobreix Amsterdam
en català
per 30€

Turisteja a Amsterdam

Recorre Amsterdam amb bicicleta

Què visitarem?

Des de fa quasi de dos segles, els neerlandesos utilitzen la bicicleta com a principal mitjà de transport. Així doncs, nosaltres fem com diu aquella dita: "Allà on vas, fes com veuràs"! Pujarem a la bicicleta i descobrirem la ciutat que va créixer a partir del segle d'or holandès. Recorrerem la seva anella de canals, arribarem fins al barri dels museus, el barri del Jordaan i passarem sobre del riu Amstel. Anem de bicing?

 

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s'oferirà cap reemborsament.


						amsterdam_bici01

Detalls de l'itinerari

30
  • infantil: 11€

2h duració aproximada

Punt de trobada

A la porta de l'Esglèsia de Sant Nicolau, 15 minuts abans de la sortida.

Contracta ara el teu guia en català!

Data

Informació dels guies

vanessa barbera

Hola des d'Amsterdam! Em dic Vanessa i seré la vostra guia, i visitarem junts aquest meravellós indret. Em considero molt propera, xerraire i, perquè no dir-ho, simpaticota. Sóc del cor de Catalunya, però des de fa 8 anys visc en aquest país que s'ha fet a ell mateix: Holanda. La cultura, l'art, la història i els fets curiosos són la meva debilitat. Junts visitarem tots els indrets de la ciutat d'Amsterdam i també podrem fer altres activitats típiques d'aquesta ciutat. Veniu a turistejar per Amsterdam... Us hi espero!

Contacta'ns