Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial
rectangle

Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial

L’AIJEC, Associació de Joves Empresaris de Catalunya, durant la celebració del 26è Premi Jove Empresari, ens atorgà el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial:

"Premiem l’aposta per la llengua catalana en l’àmbit de l’empresa, que duu a terme Guies.Cat, la primera plataforma de rutes i visites guiades en català".

En un acte que reuní a més de 300 persones a Fira de Barcelona (Palau de Congressos) – Fonts de Montjuïc, es reconegué la trajectòria del gran publicista Lluís Bassat, com també d’Elisenda Bou-Balust, cofundadora de Vilynx, que s’endugué el Premi Jove Empresari.

Altres guardonats foren Quside (millor iniciativa empresarial), Robin Good (reconeixement a l’emprenedoria social) i Queueview de l’Escola Ateneu Instructiu de St. Joan Despí (reconeixement al futur empresari).

El president de l'Associació de Joves Empresaris, Eloi Palà, destacà l'aportació que fan els empresaris a la societat 'perquè sense activitat econòmica un país no pot ser pròsper i sense activitat econòmica no hi ha prosperitat per a ningú. Una societat avançada i cohesionada socialment necessita d’empreses i empresaris que generin activitat econòmica i, per tant, riquesa'.

La consellera d'Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, ha volgut destacar que 'ja vivim en un món on el coneixement, el talent, és el principal recurs econòmic. Aconseguir transferir aquest coneixement en activitat productiva, és segurament el principal repte que tenim per endavant'.

Des de Guies.Cat volem felicitar a totes i tots els guanyadors, com també a les més de 100 empreses candidates d’aquesta edició, perquè entre totes generem el valor i la innovació que el nostre país mereix i requereix, per seguir millorant qualitativament a cada passa que fem.

 

* Font: AIJEC

Contacta'ns